מתכונים לפסח- קלים, מהירים וטעימים.
שרה'לה, אחותי האלופה ומוכשרת במגוון תחומים, כבר שנים רבות, מימי נערותה, מקבצת מתכונים מוצלחים ממקורות שונים, כמובן לאחר שניסתה אותם וראתה כי טוב. הנה הראשון והאהוב עליי ביותר:
עוגיות אגוזים, שקדים או פירורי שוקולד/ זמן הכנה 10-15 דקות
המתכון שלפניכם הוא מתכון מנצח לעוגיות מדהימות בקלות הכנתן וממכרות בטעמם.
ניתן לגוון וכל פעם להוסיף לתערובת אגוזים או שקדים או פירורי שוקולד.
מתאים לאפיה גם בטוסטר-אובן.
לאוכלי לא-שרויה.
פרווה.
מה צריך?
4 כוסות קמח תפוחי אדמה
1.5 כוס שמן אגוזים
1.5 כוס סוכר
2 ביצים
1.5 כוס אגוזים/שקדים/שוקולד מריר קצוץ גס/קוקוס.
מה עושים?
ערבבי את כל החומרים.
הכיני עיגולים בקוטר 3 ס"מ והניחי בתבנית מכוסה בנייר אפיה.
אפי בתנור שחומם מראש ך 180 מעלות כ-15 דקות או עד הזהבה.
נשמר נפלא בהקפאה.
אפשרות לציפוי העוגיות בשוקולד – טעים מאד, לא חובה.
פטנט מדהים להמסת שוקולד!
1. חבילת שוקולד שבורה לקוביות – בתוך שקית ניילון.
הכניסי את השקית לקומקום כשהחלק הפתוח תפוס בעזרת המכסה והרתיחי את המים. השוקולד נמס!
2. חוררי חור בקצה השקית בעזרת קיסם וזלפי על העוגיות להנאתך.