טארלטים שוקולד ופירות יער
פרווה/חלבי
מצרכים לבצק
300 גרם ביסקוויטים (רצוי עוגיות סנדביץ')
100 גרם חמאה/מרגרינה מומסת
מְלִית
300 מיליליטר שמנת מתווקה
300 גרם שוקולד מריר או לבן
לקישוט
פטל/דובדבן או כל פרי אהוב אחר (ניתן לשים פרוסות קלופות של פרי טרי)
שוקולד לבן, לזלף
שוקולד מריר, לזלך
אבקת סוכר
הכנה
1. בעזרת מעבד מזון או מערוך, גירסו עוגיות השוקולד לפירורים.
2. הוסיפו את החמאה המומסת. ערבבו.
3. חלקו את פירורי הביסקוויטים בתבנית למאפינס והקפיאו במשך 10 דקות, עד שנעשה מוצק.
4. הכינו את המילוי על ידי חימום השמנת בעדינות על אש נמוכה-בינונית.
5. לאחר שהשמנת חמה (אך לא רותחת), זרקו את השוקולד ואפשרו לחום השמנת להמיס אותו. ערבבו ללא הפסקה עד שהתערובת חלקה לגמרי וצקו לתוך הבסיסים מהביסקוויט.
6. קשטו והניחו את הפירות בסדר יפה.
7. הניחו במקרר למשך 2-3 שעות.
8. המיסו שוקולד בשקית וזלפו שוקולד מריר ומעליו שוקולד לבן. (תקשקשו חופשי, זה לא חייב להיות מדוייק).
9. סננו אבקת סוכר מעל הכל.
9. תהנו!