השילוב המופלא בין השוקולד המוכר לבננה העונתית יוצר עוגה מיוחדת להפליא ביופי ובטעם!

עוגת שוקולד עם קרם בננות

מתכון מנצח וסופר מרשים אבל הוא כל כך קל להכנה שזו ממש בדיחה!

והאמת שהוא יוצא ממש ממש טעים!

העוגה מתאימה לתבנית מלבנית באורך 24 או תבנית עגולה קוטר 24.

אפשר לשמור את העוגה עטופה בניילון, שלושה ימים במקרר

מצרכים:

לעוגת השוקולד-

1 ביצה

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן קוקוס/ קנולה

1/2 כוס חלב קוקוס/ חלב רגיל

3/2 כפות גדושות קקאו

קמצוץ מלח

100 גרם שוקולד מריר- מומס

1 ורבע כוסות קמח תופח

לקרם-

1 מיכל שמנת מתוקה

1/2 כוס בננה בשלה מאוד, מעוכה היטב

4 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הביצים, השמן והסוכר ביחד, עד שהכל מתאחה.

2. מוסיפים את החלב קוקוס, הקקאו, המלח והשוקולד המומס ומערבבים היטב.

3. מדליקים את התנור על 160 מעלות.

4. מוסיפים את הקמח בפעם אחת ומערבבים כמה שפחות עד שהכל מתאחה, כדי שהעוגה תצא רכה.

5. משטחים בתבנית, מחליקים למעלה עם הלקקן.

6. אופים בתנור 20-25 דקות.

7. מכינים את הקרם- שמים את כל החומרים במיקסר עם וו הקצפה.

8. מקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת קצפת יציבה.

9. מורחים על העוגה כשהיא קרה.

10. מעטרים עם אבקת קקאו.

לעיטור עם בננות- חותכים בננה, טובלים אותה במיץ לימון טרי שלא תשחיר ומניחים על הקרם

מחפשים מתכונים נוספים עם בננה? כנסו לאתר יאמי מאמי!