יש הרבה שיטות מומלצות ואפילו מחלוקות בין השפים לגבי שיטת צליית הבשר המומלצת ביותר. אבל לא כדי לדון בכך התכנסנו היום, כי אם לצורך מטרה הפוכה לחלוטין: לדון כיצד לא לצלות בשר.
חבורה של בעלי מכוניות יוקרה בסין היו רעבים, והחליטו לצלות את הבשר שלהם באגזוז של הלמבורגיני, שעולה משהו כמו 3 מיליון ש"ח. הניסיון, כמו שהייתם יכולים לראות בסרטון, לא עלה יפה.
קוראים לזה בק פייר, פרצי להבות שיוצאים מהאגזוז, ובאמצעותו רצו לצלות את הבשר שלהם. אך כעבור שניות, הרכב החל לעלות עשן ונוזל קירור אדום נשפך על הרצפה.
האמת, לא אכפת לנו מהמכונית. השאלה הגדולה יותר היא: האם הם עדיין היו רעבים?
אוי טאטע קרעתם אותי…
קודם כל שיהיה לי למבורגיני בבית.
אחרי תגידו לי אם לנסות את זה בבית או לא….. 😂