אל תנסו את זה בבית: זה מה שקרה לסינים שצלו בשר באגזוז של למבורגיני

כן, אנחנו יודעים שלא תעשו את זה בבית כי אין לכם למבורגיני וגם אם היה לכם היינו צריכים להזהיר שלא תעשו את זה בחניה, אבל הבנתם את הרעיון - וזה רעיון רע. כי הסינים האלה שרק רצו להשביע את רעבונם, פשוט את העלו את הרכב היוקרתי באש • צפו
  • מחריד: ההודעה שגרמה לצוות הפגיה לפרוץ בבכי.

    תוכן מקודם

  • מעמד התרת קללות בעמוקה וכפי שקביל מאביו מרן הגר"י אדלשטיין זצ"ל, יזכו בזכות כח הצדקה והתפילה מידה כנגד מידה להתארס עד ראש השנה תשפ"ב

    תוכן מקודם

  • חתונה ללא כלה?! עוד שבועיים היא מתחתנת ואין לה עדיין שמלה

    תוכן מקודם

  • "הן בכו מכאבי בטן, אני בכיתי כי לא היתה להן אמא"

    תוכן מקודם

יש הרבה שיטות מומלצות ואפילו מחלוקות בין השפים לגבי שיטת צליית הבשר המומלצת ביותר. אבל לא כדי לדון בכך התכנסנו היום, כי אם לצורך מטרה הפוכה לחלוטין: לדון כיצד לא לצלות בשר.

חבורה של בעלי מכוניות יוקרה בסין היו רעבים, והחליטו לצלות את הבשר שלהם באגזוז של הלמבורגיני, שעולה משהו כמו 3 מיליון ש"ח. הניסיון, כמו שהייתם יכולים לראות בסרטון, לא עלה יפה.

קוראים לזה בק פייר, פרצי להבות שיוצאים מהאגזוז, ובאמצעותו רצו לצלות את הבשר שלהם. אך כעבור שניות, הרכב החל לעלות עשן ונוזל קירור אדום נשפך על הרצפה.

האמת, לא אכפת לנו מהמכונית. השאלה הגדולה יותר היא: האם הם עדיין היו רעבים?

כתבות קשורות

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו

דילוג לתוכן Hide picture