העיר ידועה כמוקד משיכה לחובבי הז'אנר שנוסעים במיוחד לעיר כדי לחוות ולטעום את התעשייה המיוחדת שהתפתחה בעיר בשנים האחרונות

כמו שאת יום ראשון כולם שונאים ובכל שבוע מחדש הוא מפציע שוב מיד לאחר שבת של מנוחת הנפש והגוף, כך את יום חמישי כולם אוהבים, יום מיוחד כזה שגם הוא חוזר על עצמו בכל שבוע ומביא איתו את בשורת השבת ויום המנוחה לאחר שבוע של ריצות ועיסוקים.

"בובעס & ביר" בבית שמש החליטו לקחת את המנהג המקובל של 'טועמיה' בליל שישי ולהפוך אותו למקום מפגש ייחודי המשלב אוכל טוב, ומגוון רחב של בירות כשרות מכל העולם.

"המקום אמור היה להיפתח כבר לפני מספר חודשים, אך הקורונה פתחה לפנינו ונאלצנו לחכות כמו הרבה אנשים לרגע בו נוכל לפתוח את המקום לקהל הרחב שיהנה מכל מה שיש לנו להציע" מספר לנו שלוימל'ה מיטלמן מבעלי המקום והוסיף "את הזמן הזה ניצלנו להעשרת התפריט ולדיוק מירבי של כל המתכונים"

לצד סירי הטשולענט (חמין בלע'ז) המהבילים תוכלו למצוא גם את שאר מאכלי השבת מכל העדות ורמות החריפות, מסלטים עד לתוספות ומנות עיקריות בניחוח יהודי עתיק

הקונספט הייחודי נועד לאפשר מרחב נעים נח וטעים לחובבי הליל שישי והטשולענט, ועם השילוב של העיצוב העתיק ומבחר הבירות אין ספק שהסועדים ירגישו שהגיעו לבירת הטשולענט העולמית