מתכון משודרג: נודלס עם חזה מוקפץ וזיתים מלוחים / ניסי גולדרייך

לאטריות אורז יש מרקם מיוחד, אוורירי וקליל לארוחה טובה ולא כבדה. לקחתי אותו והוספתי לו זיתים מלוחים ונבטים חריפים מעט יחד עם החזה והירקות המוקפצים, קיבלתי מנה של נודלס מרענן וכיף, שקשה להפסיק לאכול

כתבות נוספות בנושא:

פנינים לפרשת השבוע • הרב יוסף חיים אוהב ציון • צפו
מדינות אדומות ודיגום ביוב: המלחמה בהתפשטות הזן המפחיד של הקורונה
תגלית מרעישה: תמונה חדשה של הריי"צ מליובאוויטש - בליטא
הדולר שקיבל "אלי קיי" מהרבי הגיע למשפחתו של אלי קיי הי"ד
  • גדול הדור מבקש למען אברך חולה: "להחזיקם ולהחיותם"

    תוכן מקודם

  • מוקד השירות של הראל מגייס עובדים, הצטרפו להצלחה

    תוכן מקודם

  • הגרלת הענק על הפריט ההיסטורי שגורמת להדים בעולם היהודי • זה הסיפור

    תוכן מקודם

  • איך מזהים השקעה שווה ולמי אסור להשקיע?

    תוכן מקודם

נודלס אטריות אורז עם ירקות וזיתים מלוחים ונבטי צנון שנותנים טאצ' חדש לנודלס המוכר.

ל4 מנות
חצי חבילת אטריות אורז מבושלות לפי ההוראות
1 פרפר של חזה עוף חתוך לרצועות

מרכיבים לחזה
להכנת המרינדה:
4 כפות רוטב סויה
4 כפות שמן שומשום טהור לא מזוכך
2 כפות סילאן
חצי כוס שמן זית בחומציות נמוכה
כפית פלפל שחור גרוס

לירקות:
2 גזרים חתוכים למקלות דקות
1 קישוא חתוך למקלות דקות
2 בצלים חתוכים לאורך לפרוסות דקות
1 פלפל אדום חתוך למקלות דקות
1 פלפל צהוב חתוך למקלות דקות
כוס זיתי קלמטה
1 גבעול של בצל ירוק חתוך לטבעות
2 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן שומשום
2 כפות סילאן
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה:
נבטי צנון

הכנה:
1 בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומוסיפים את רצועות החזה עוף ומערבבים ומשרים כחצי שעה ויותר
2 מחממים סיר סוטאז׳ רחב על אש גבוהה וצולים את רצועות החזה עוף כ5 דקות מכל צד עד שהם משחימים מעט ומעבירים לתבנית
3 באותו סיר צולים את הבצל תחילה עד שהוא מזהיב, אפשר להוסיף מעט שמן
4 מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לבשל כ 20 דקות על אש בינונית, עד שהירקות רכים
5 מתבלים ברוטב סויה, שמן שומשום, סילאן ומעט מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים היטב
6 מסננים ושוטפים את האטריות אורז ומפרידים אותם עם הידיים שיהיו מופרדים אחד מהשני ומוסיפים לירקות ומערבבים היטב, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך

להגשה:
שמים בצלחת עמוקה מהנודלס עם הירקות
חותכים כל רצועה של חזה לפרוסות יפות ומוסיפים לצלחת
מפזרים מעט נבטים ומזלפים מעט סילאן ומגישים

בתאבון!

הכתבות המעניינות ביותר

פנינים לפרשת השבוע • הרב יוסף חיים אוהב ציון • צפו
מדינות אדומות ודיגום ביוב: המלחמה בהתפשטות הזן המפחיד של הקורונה
תגלית מרעישה: תמונה חדשה של הריי"צ מליובאוויטש - בליטא
הדולר שקיבל "אלי קיי" מהרבי הגיע למשפחתו של אלי קיי הי"ד
מתפ"ש לועג למנהיג הג'יהאד עם קריקטורה עוקצנית במיוחד
מחרוזת חנוכה עם יצחק מאיר, הראל טל, יהונתן ניצן ויענקי ברוין
חסרת אחריות: נשאית בזן החדש נסעה באוטובוס מהמרכז לאילת
במנגינה של הדלקת נרות חנוכה: החזן מכריז על חודש טבת
דחיות ותקציבים נוספים: מתי תחל פעולתה של הרכבת הקלה בגוש דן?
אירופה מחילה הגבלות; הגל הרביעי מכה בעוצמה ביבשת
הפולנים בתגובה ללפיד: "אנחנו לא מאותתים לפיוס"
האזינו: 'חדשות JDN' וגאולה FM במשדר שינעים לכם את ההכנות לשבת
הצעת חוק חדשה מבקשת "למנוע את מקרה גולדרייך הבא"
הרצוג ומוסי: הנשיא שמקצין לצד השני והח"כ שמאבד את זה / ישראל ארנפלד
מדינות המפרץ מתקרבות לאיראן: "ביידן ערער את הברית האזורית"
מבט חסידי: השליח שסחב ברכבת שקים של חלב / הרב אריאל למברג
סיכומו של שבוע: דודי אמסלם – הסיבה לברית בין החרדים לליכוד / שמואל קרמרסקי
כי אבי ואמי עזבוני והשם יאספני • הרב יחיאל מאיר צוקר • צפו

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו