דג סלמון, שעולה כמעט על כל שולחן שבת, במתכון מעט שונה אך טעים במיוחד, אותו מגיש עבורכם שף אבנר אברהם.
מצרכים:
6 מנות פילה סלמון ללא העור והאידרה חתוך לרוחב בעובי כ 4 ס"מ
2 כפות תערובת תבלין פילדלפיה (אפשר לרכוש ברשתות המזון)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח
1 כף טימין טרי קצוץ דק
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק
אופן ההכנה:
מערבבים את כל התבלינים עם השמן
מורחים בנדיבות על הסלמון
מניחים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור חם בטמפ' של 180 מעלות כ-15 דקות
בתיאבון!
של איזה חברת תבלינים הפילדלפיה?
התבלין של ברמן
איזה עוד דג מתאים מלבד סלמון?