מנהל 'עוף טוב למהדרין': "המדגרה בהשקעה של כ-20 מיליון שקלים, ובהיקף של כ-20 מיליון אפרוחים לשנה, יביא לביטול מרכזי רווח בשרשרת הערך ולהוזלת המחיר למשקי הבית"

בטקס חנוכת חדרי קירור ומערך שינוע שנערך לאחרונה בחצר מפעלי עוף טוב למהדרין בבית שאן, אמר המנכ"ל אלחנן לוטם, כי במערך הקירור והשינוע, מהמתקדמים בעולם, הושקעו כ-20 מיליון שקלים.

בפרויקט ניתנה התייחסות מיוחדת לדרישות משרדי הגנת הסביבה והעבודה תוך שמירה על קריטריונים מחמירים ביותר בהקשר לבטיחות וטיב המוצר.

בקביעת המזוזות התכבדו רב ואב"ד טבריה, הגאון רבי אברהם דב אוירבאך שליט"א, ושר התמ"ת שלום שמחון.

בישיבת העבודה שנערכה בתום הטקס בהשתתפות מנכ"ל התשלובת, מר יוסי ניר וצמרת התמ"ת אמר לוטם כי כ-85% מהתוצרת המוגמרת אשר מיועדת לרשתות השיווק ולמרכולים הינה מצוננת ורק 15% מוצרים קפואים.

לוטם גילה כי בתוך כשנה תקים עוף טוב למהדרין מדגרה, כ 3,500 מ"ר, במבנה תעשייתי באזור התעשייה פארק צבאים.

במדגרה מהגדולות והירוקות מסוגה בישראל יושקעו כ 20 מיליון שקלים ובהיקף של 20 מיליון אפרוחים בשנה ראשונה, ועד ל-30 מיליון אפרוחים בתוך 3 שנים.

"בהקמת המדגרה נגיע לעקיבות מוצר ושליטה על האיכות מהביצה ועד המוצר לצרכן ובכך נשיג את המטרה העיקרית שלנו והיא להגיע למוצרי עוף טובים יותר במחיר נמוך יותר לצרכן. הקמת המדגרה תביא גם לסיפוק הדרישות מצד רשויות הפיקוח בארץ ובחו"ל לשיפור עקיבות המוצר".