גם המטבח של סבתא היה עולם מופלא עבורו, ודור צלל בינות לסירים, למתכונים ולסודות המטבח המרתקים שם הוא למד איך חותכים את הסטייקים באופן הנכון, איך משמרים את הבשר וכיצד להרכיב מנה.

לפני כמה ימים החלטנו לשבור שגרה ויצאנו לחוויה לילית במסעדת 'אנטריקוט' הירושלמית (לא לפני שהזמנו מקום) והאמת? התרגשנו! פגשנו שם אנשים מכל הארץ, שהגיעו לירושלים ולא ויתרו על יציאה חוויתית מלאה בבשר גורמה ושירות מכל הלב.

האוכל המצוין המוגש בשפע היו מעל ומעבר למה שצפינו. נהנינו לראות איך המסעדה ממציאה את עצמה בכל עונה מחדש וגם אחרי למעלה מ15 שנה לא נס ליחה והיא עדיין מפתיעה בכל פעם מחדש.

הפעם פגשנו את השף דור אסרף, השף החדש במסעדה שמביא לה רוח רעננה וטעמים ייחודיים. כבן למשפחת אסרף המפוארת, דור גדל במטבח מילדות והמטבח הוא אזור הנוחות שלו, שם הוא מגלה את היצירתיות שלו ומנצל את הפרפקציוניזם והלב הרחב להנאת האורחים.

שמעון, אביו של דור סיפר לנו שמאז ומתמיד הוא זוכר את דוד במטבח מתרוצץ בין המבוגרים ומנסה לעזור אם זה בשטיפת כלים, ניקוי עופות או חיתוך בשר – לא משנה מה, העיקר ללמוד את סודות המטבח משפים גדולים ומובילים בתחומם.

גם המטבח של סבתא היה עולם מופלא עבורו, ודור צלל בינות לסירים, למתכונים ולסודות המטבח המרתקים שם הוא למד איך חותכים את הסטייקים באופן הנכון, איך משמרים את הבשר וכיצד להרכיב מנה.

לאחר שגדל, דור הבין שהוא רוצה לראות את עצמו במטבח תמיד ופנה ללימודי מקצוע מקיפים, עם סל מלא טיפים מאבא לצד ילדות קולינרית, לא פלא שהוא סיים בהצטיינות את הלימודים וחזר לפתח במסעדה מנות חדשניות המשלבות טעמי ילדות וחדשנות קולינרית.

משיחה עם דור שמענו על אהבתו למטבח וללקוחות, הוא אוהב להרגיש את השטח – לשמוע מה חושבים על האוכל, ההגשה וכל המסביב ולפנק עם כל הלב, דרך האוכל הוא זוכה לשמח אנשים ועם הסיפוק הזה הוא חוזר הביתה.

כשסיימנו ויצאנו שבעים ומרוצים, הבנו את סוד הקסם של מסעדת 'אנטריקוט' – הלב והנשמה למען האורחים. המסעדה מצליחה להביא חווית בשרים אמיתי עם שירות ברמה גבוהה, אסתטיקה והגשה מעולים לצד הכשרות הטובה ביותר – בד"ץ העדה החרדית, עם משגיח צמוד ושחיטה לפי חומרות מרן ה'בית יוסף'.

ממליצים בחום (במיוחד להזמין מקום מראש..) רחוב המרפא1 סנטר הר חוצבים 02-5717002