טעם חדש לשוקולד עלית בלונדי שוקולד מקורמל בגוון זהוב

אחרי שוקולד החלב, המריר והלבן פיתחו בעלית טעם רביעי של שוקולד- "בלונדי" מפעל עלית מייצר שוקולד מאז שנת 1933, אך זו הפעם הראשונה שהמפעל הוותיק של קבוצת שטראוס משיק טעם חדש לגמרי של שוקולד שעד כה לא שווק בארץ. מומחי השוקולד של המפעל עסקו בחודשים האחרונים בפיתוח המתכון לסוג חדש של שוקולד. הטעם הרביעי. שוקולד מקורמל בגוון זהוב שביחד עם תוספות שונות יוצרים חוויה סנסורית חדשה

כתבות נוספות בנושא:

שלושה מתכונים קלילים לשולחן ליל הסדר
מהו טיח הסלע של Dryvit?
אחרי אסם: גם חברת דיפלומט 'תדחה' את עליית המחירים בשלושה חודשים
כיצד גרביים מעוצבות הפכו לפריט אופנה מבוקש?

המתכון והתהליך הייחודיים גורמים להיווצרות של טעמים וארומות בשוקולד, אשר מעניקים לו מתיקות מיוחדת למרות שהוא מכיל בפועל פחות סוכרים משוקולדים אחרים.

טכנולוגית השוקולד של מפעל הממתקים של שטראוס מסבירה על הטעם החדש:

"עברו 80 שנה מהפעם האחרונה שהומצא צבע חדש ויש לכך סיבה, חדשנות בתחום השוקולד מחייבת מאמצי פיתוח של שנים, בגלל האתגר לשמור על טעמו ומרקמו של השוקולד. בלונדי הוא שוקולד ללא עיסת קקאו שחומרי הגלם בו עוברים תהליך של קירמול  במטרה לקבל שוקולד, בעל גוון זהוב,  המבוסס על שוקולד לבן וטעמי קרמל ווניל.  הודות לתהליך הפיתוח והמתכון הייחודי מתקבל שוקולד בעל מרקם קטיפתי, שנמס בפה ומשאיר אחריו טעם וארומה נהדרים".

מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים : "כמי שמובילים את קטגורית השוקולד בישראל עם נתח שוק של כ- 55% אנחנו רואים בחדשנות מילת מפתח להתנהלות שלנו מול הצרכן. כדי שמוצר בן 84 שנים ימשיך להיות רלוונטי הוא חייב להתחבר לטרנדים הבולטים ולתת מענה לפלחי אוכלוסייה שונים שמחפשים להתפנק עם שוקולד".

בעולם קיימים שוקולדים מסוג בלונדי (נקראים בלונד) אצל מותגי השוקולד המובילים, אך מומחי השוקולד של עלית התאימו אותו לחיך הישראלי. שוקולד בלונדי של המותג עלית מקבוצת שטראוס, מציע מנעד של טעמים ובכמות סוכר מופחתת משמעותית לעומת השוקולדים האחרים. השוקולד מגיע בטעמים: בלונדי שקדים, בלונדי קרמל ומלח ובלונדי שבבי קוקוס קלוי.

שוקולד פרה מיוצר במפעל בנצרת עלית והוא מגיע במגוון רחב של טעמים כל השנה. קו שוקולד פרה (בינדלר) מייצר 2 טון בשעה שזה 20,000 טבלאות פרה בשעה. במפעל מייצרים מעל 50 טון שוקולד ביום. מדובר בקו המהיר ביותר במזרח התיכון ליצור שוקולד.

בלונדי  – חלבי בכשרות בד"צ איגוד רבנים מנצ'סטר בראשות הרב אשר יעקב ועסטהיים

הכתבות המעניינות ביותר

רבבות במעמד סיום המחזור השני של 'הדף היומי בהלכה' של 'דרשו' בארנה • שידור חי
האדמו''ר מסקולען ירושלים במעונו של גאב"ד ירושלים
שמחת הנישואין לבן רב קהל חסידים טבריה ובת אב"ד מאקווא נתניה
המתווה שהוצג לגנץ: אביתר תמורת חומש; בימין תוקפים - "הסכמים יש לכבד"
דוכן העיתונים • כל שערי השבועונים על המסך שלכם
החל מחזור 23 לעידוד כתיבת חידו"ת שע"י ממלכת התורה 'וכתבתם'
מעמד 'כבוד חכמים ינחלו' לאברכי כולל להוראה ויז'ניץ עפולה
הפיצוץ בחתונה: מתקן קונפטי ששולבו בו זיקוקים הביא לפציעתם של הצעירים
המקובל רבי ציון בוארון ערך תפילת שובבי"ם בכולל "זוהר השלום" באשדוד
האדמו"ר מנדבורנה ירושלים במעמד פתיחת הכולל בבית מדרשו בבני ברק
שלג כבד מכסה שוב את החרמון; 20 ס"מ נוספו במפלס התחתון • צפו
הרמב"ם היומי • ספר קרבנות הלכות תמורה פרק ד' • צפו
הפינה היומית: שתי דקות על כיבוד הורים עם הרב אהרן רוט • צפו
עִנְבֵי הַגֶּפֶן בְּעִנְבֵי הַגֶּפֶן • שמחת התנאים לנכדת האדמו"ר מוואסלוי
המאמץ הדיפלומטי: מקרון נפגש תוך 36 שעות עם פוטין, זלנסקי ושולץ
רוסיה תפתח בתרגיל ענק בבלארוס; ארה"ב שולחת אלפי חיילים • צפו
דינר לטובת ישיבת באבוב בני ציון • גלריה
השיעור היומי: הרב דוד חבושה • צפו
0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
2 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

חבל שזה לא בהכשר העדה החרדית…

אחלה אחלה שוקולדים הטעם עם השקדים מומלץ בחום

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו

Hide picture