צילום: אסף לוי

רשת 'גרג' מגישה: מתכון להמבורגרג פורטבלו

לקראת יום ההמבורגר הבינלאומי המתקיים ב- 28.5.19. רשת קפה גרג חולקת מתכון המבורגרג - פורטבלו
  • " החופש הנורא ביותר בחיי " חני בעדות קשה

    תוכן מקודם

  • ודאי כל התורמים יזכו למידה כנגד מידה שצאצאיהם יהיו בריאים בנפשם

    תוכן מקודם

  • גם מעדן שוקולד אמיתי וגם גלילי וופל קראנצ'י? בואו להכיר מקרוב >>

    תוכן מקודם

  • 12 יתומים זעקו השבוע ברוך דיין האמת וכעת הם זועקים אליך

    תוכן מקודם

כתבות נוספות בנושא:

מרכיבים:
1 פטריית פורטבלו בקוטר 10 ס"מ ללא הרגל
1/2 כוס קמח חומוס
1/2 כוס מים
לחמנית המבורגר
1 כף מיונז
1/2 כף קטשופ
1/2 כפית חרדל
רוטב טריאקי
1 עלה חסה ערבית
2 פרוסות עגבנייה
2 טבעות בצל
מלפפון חמוץ
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה:
נערבב את קמח החומוס וכוס המים בתערובת הומוגנית בסמיכות של בלילת פנקייק, בינתיים בסיר נפרד, נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת מתאימה.
את הפטרייה נטבול בבלילת החומוס ונטגן כדקה מכל צד. נוציא אותה מהשמן ונעביר לתבנית תנור שתחתית הפטרייה פוגשת את תבנית האפייה ונמשוך את הפטרייה ברוטב טרייאקי בנדיבות נכניס לאפיה של 180 מעלות כ – 3 דקות.
יש לערבב את המיונז, הקטשופ והחרדל ונמרח אותם על תחתית לחמנית ההמבורגר. נניח את הפטריה על הלחמנייה המרוחה, נוסיף מעל את העגבנייה, הבצל והחסה נסגור את מכסה לחמנית ההמבורגר. רצוי להגיש עם צ'יפס.

כתבות קשורות

כך תכינו ארוחה קלה בכל מקום: עגבניות ממולאות בסלט טונה
פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן
מתאים לכל ארוחה: סלט מטבוחה מרוקאי אותנטי / מירב מלכה
בייגל שקשוקה / חני פיין
4 טיפים חשובים: איך לעבור את הצום בקלות? ואיך נכון לאכול אחריו?
קינוח פרווה מקורי: חטיף סניקרס ביתי / חסי סגל
קר, מתוק ומושלם לקינוח: סורבה דובדבנים / חיה קסטיאל
אנרגיות של קיץ: הכנו לך את מקבץ השייקים הבריאים:)
בייגלה ירושלמי / מירב מלכה
להריח את החופש: קאפקייקס שוקולד חוף ים /מירב מלכה
לכבוד שבת קודש: עוגה ב5 דק' בחושה מייפל קינמון ואגוזים
רולדה עם מילוי קרם שוקולד לבן / מירב מלכה

תגובה אחת

סגור לתגובות.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו

דילוג לתוכן