איך מבשלים צ'ולנט של מקצוענים, בשר משובח ודג עסיסי לשבת קודש * כך נראית סעודת שבת של שפים. * השף ישראל דודק מגלה לנו טעמים מקצועיים בשולחן שבת ועל הדרך אתם לומדים הרבה מאוד.
חויית ליל שישי ייחודית בקמפוס הקולינרי מביאה קשת רחבה של גברים החל מחובבי בישול וכלה בטבחים מקצועיים שכבר עובדים שנים בתחום. החווייה הייחודית שמתקיימת לראשונה במגזר החרדי, היא בעצם סדנה והתנסות בהכנת מאכלי השבת, תוך היכרות קצרה עם סגנון הבישול של כל מנה, כאשר אתם תצאו בסופו של ערב, עם טעמים חדשים לשולחן השבת שלכם, בנגיעה מקצועית.
הוא מיועד לכל מי שמעוניין להכיר ולהתנסות בטעמים חדשים. מספר המקומות מוגבל מאוד!
לרישום לחויה בליל שישי  לחצו כאן>>>>