מתכון מוצלח לאוזני המן צבעוניות

.
  • 8 ילדים מבקשים עזרה: נשארנו לבד בלי אמא

    תוכן מקודם

  • איך מזהים השקעה שווה ולמי אסור להשקיע?

    תוכן מקודם

  • "הם עברו מספיק בחיים, תעזרו לי לשמח אותם" ברכי מתחננת לעזרה

    תוכן מקודם

  • איך עושים כל־כך הרבה כסף מסטארט־אפ?

    תוכן מקודם

כמות: 35-45 יחידות

רכיבים לבצק:
⅓1 כוס קמח (250 גרם)
½ כוס סוכר (100 גרם)
1 חב' נטורינה קוקוס חתוכה לקוביות קטנות (200 גרם)
1 חלמון (מביצה גודל L)

רכיבים למלית:
ממרח שוקולד/ממרח אגוזים/ממרח תמרים/ ממרח חלבה, או כל ממרח אחר שאוהבים.
סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:
1. בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הקמח עם הסוכר. מוסיפים את קוביות הנטורינה ומערבלים במהירות גבוהה עד להיווצרות פירורים. מוספים את החלמון ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
2.מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעלה בעובי של כחצי ס"מ. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 5 ס"מ וממלאים במלית (כ-2 כפיות מלית).
3.טובלים בעדינות את עיגול הבצק, כשהמלית פונה כלפי מטה, בקערית עם סוכריות צבעוניות. סוגרים את העיגול לצורת משולש ומהדקים היטב. מניחים ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים קלים ומעבירים לקירור של חצי שעה.

  1. אופים 9-10 דק' בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.
Share on email
שתפו במייל

כתבות קשורות

לכבוד החג: שוק טלה בתנור / ניסי גולדרייך
סלמון בטעם מעושן / ניסי גולדרייך
'כל האוכל ושותה בתשיעי': כך תעברו את הצום בצלילות הדעת • המדריך המלא
קרעפלך לערב יום כיפור / ניסי גולדרייך
כמו תפוז: השיטה המעניינת לחיתוך רימון בלי להתלכלך • צפו
עוגת דבש של דודה אהובה / ניסי גולדרייך
היסטוריה יין ומשפחה
מתכון לסופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים
מתכון לפחזניות במילוי קציפת יוגורט מולר
חגים ויין - כך תתאימו את היין לסעודות החגים
צלי כתף בבצלים מקורמלים בתנור / ניסי גולדרייך
גלידת נקטרינות עם מחית ערמונים וקראמבל חמאת בוטנים / ניסי גולדרייך
צפו: כך אוספים את האבטיחים מהם מוציאים את הגרעינים לפיצוחים
בשורה לצרכנים: 'אבוקדו כל השנה'
קציצות סלמון ברוטב עגבניות וזיתי קלמטה / ניסי גולדרייך
חלות לכבוד שבת קודש עם טיפים מיוחדים להצלחה / ניסי גולדרייך
סלט אבטיח וגבינת חלומי
בין ימין משה לקרני שומרון

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו