מתכון מוצלח לאוזני המן צבעוניות

.

כמות: 35-45 יחידות

רכיבים לבצק:
⅓1 כוס קמח (250 גרם)
½ כוס סוכר (100 גרם)
1 חב' נטורינה קוקוס חתוכה לקוביות קטנות (200 גרם)
1 חלמון (מביצה גודל L)

רכיבים למלית:
ממרח שוקולד/ממרח אגוזים/ממרח תמרים/ ממרח חלבה, או כל ממרח אחר שאוהבים.
סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:
1. בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הקמח עם הסוכר. מוסיפים את קוביות הנטורינה ומערבלים במהירות גבוהה עד להיווצרות פירורים. מוספים את החלמון ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
2.מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעלה בעובי של כחצי ס"מ. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 5 ס"מ וממלאים במלית (כ-2 כפיות מלית).
3.טובלים בעדינות את עיגול הבצק, כשהמלית פונה כלפי מטה, בקערית עם סוכריות צבעוניות. סוגרים את העיגול לצורת משולש ומהדקים היטב. מניחים ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים קלים ומעבירים לקירור של חצי שעה.

  1. אופים 9-10 דק' בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *