מאפינס סילאן שוקולד ופקאן – לרגעים מיוחדים של פינוק חורפי

אין דבר מפנק יותר מלפתוח את הבוקר עם קפה ולצידו מאפינס קטנים וטריים להתחלה של יום מתוק במיוחד או לשילוב כהפסקה מתוקה במהלכו. מתכון קל להכנה של מאפינס טעימים להכין, לאכסן ולשמור לרגעי פינוק מיוחדים לכל בני המשפחה.

  • "חיפשתי להרגיש שייכת" נערה חרדית בסיפור מטלטל

    תוכן מקודם

  • סובלים מכפייתיות? זה שווה לכם הרבה כסף

    תוכן מקודם

  • "אבא, תחזור!" מראות קשים בבית האבלים של משפחת יעקובזון.

    תוכן מקודם

  • השכנים בחירם: מדובר בטרגדיה מתגלגלת שחייבים לעצור

    תוכן מקודם

שף: נטלי לוין

מצרכים:

3 ביצים L

75 גרם (1/3 כוס) סוכר

160 גרם (1/2 כוס) סילאן

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

125 מ"ל (1/2 כוס) שמן

125 מ"ל (1/2 כוס) קפה מוכן, פושר

210 גרם (כוס וחצי) קמח

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

150 גרם שוקולד פרה מריר, קצוץ גס

100 גרם פקאנים קצוצים גס

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר.

בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סילאן, מלח, וניל, שמן וקפה עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.

מוסיפים 100 גרם מכמות השוקולד הקצוץ ואת הפקאנים ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.

יוצקים את הבלילה לשקעים וממלאים עד 3/4 מגובהם.

מפזרים את יתרת השוקולד הקצוץ בחלק העליון של המאפינס.

אופים במשך 15-25 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים, תופחים ומתייצבים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.

מצננים לחלוטין ומגישים.

באדיבות עלית

כתבות קשורות

2 תגובות

לכמה תבניות מאפינס הכמות מספיקה?

ליברמן שוכח שיש בורא עולם
בסדתשב 4,שנים באופוזיציה

Comments are closed.

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו

דילוג לתוכן

logsuz shell indir instagram takipçi satın al ucuz gündem haber Pubg mobile cephaneleri takipçi satın al leke kremi aktif takipçi php shell