מי לא אוהב דובדבנים?
מתכון פשוט לגלידה נהדרת.
החומרים:
2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
6 כפות גדושות חלב מרוכז
40 דובדבנים מגולענים – פחות או יותר לפי הטעם שלכם (ניתן להשתמש גם מצנצנת)
2 כפות פודינג וניל
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עם הפודינג עד קבלת קצפת רכה.
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד 10 שניות.
טוחנים במעבד מזון את הדובדבנים ומערבבים בתוך הגלידה וכך יש לנו סירופ של דובדבנים.
ניתן לפזר מעט מהדובדבנים בתוך הגלידה ולערבב.