לבסיס
2 כוסות קמח
150 גרם מחמאה
1ביצה
כפית מלח
2כפות מים קרים
לעבד הכל לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה של 30 דקות.
לאפות 10 דקות על 180°
למילוי
2 בטטות לשלוק כמה דקות.
לפרוס פרוסות ולסדר על הקיש שאפינו.
הבלילה
2 בצלים קצוצים
2 כפות קמח
מעט מלח
פלפל שחור
מרק עוף
2 כוסות מים
כף שום כתום
2ביצים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף בהדרגה את הקמח ואת המים
לקרר ואז להוסיף את הביצים
ואת התבלינים
לפזר את הבלילה על הפרוסות בטטה ולאפות על 180° למשך 20 דקות.
בהצלחה