קיש בטטה טעים להפליא / מירב מלכה

קיש בטטה טעים להפליא / מירב מלכה

מתכון לקיש בטטה מבית 'קול כבודה'
  • 'הגיע זמן הפירעון' משפחת כהן מבקשת עזרה

    תוכן מקודם

  • מעוכבי שידוך? הגאון הרב אזרחי נחלץ לעזרתכם: 'ברווח בקרוב ובנקל'

    תוכן מקודם

  • גזירת מלך רשכבה"ג מרן שה׳׳ת הגר׳׳ח קנייבסקי שליט"א : ׳׳התורמים למגבית 'קופת העיר' עבור כלות עניות בסך 513 ש"ח, יזכו להתארס עד ראש השנה תשפ"ב.״

    תוכן מקודם

  • חתונה ללא כלה?! עוד שבועיים היא מתחתנת ואין לה עדיין שמלה

    תוכן מקודם

לבסיס

2 כוסות קמח
150 גרם מחמאה
1ביצה
כפית מלח
2כפות מים קרים
לעבד הכל לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה של 30 דקות.
לאפות 10 דקות על 180°

למילוי

2 בטטות לשלוק כמה דקות.
לפרוס פרוסות ולסדר על הקיש שאפינו.

הבלילה

2 בצלים קצוצים
2 כפות קמח
מעט מלח
פלפל שחור
מרק עוף
2 כוסות מים
כף שום כתום
2ביצים

אופן ההכנה

לטגן את הבצל להוסיף בהדרגה את הקמח ואת המים
לקרר ואז להוסיף את הביצים
ואת התבלינים
לפזר את הבלילה על הפרוסות בטטה ולאפות על 180° למשך 20 דקות.

בהצלחה

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה' לחצו כאן

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו

דילוג לתוכן