מתכון של קרין גורן, כמות ל2 תבניות אינגלישקייק
חומרים:
3 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
כוס אגוזים
סוכר וקינמון
סירופ מייפל
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את הביצים עם הסוכר השמן והמיץ תפוזים. מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה וטורפים רק עד שאין גושים!
מעבירים לתבניות אינגלישקייק ומפזרים מלמעלה שברי אגוזים.
מערבבים בקערה 3 כפות סוכר וכפית קינמון ומפזרים מעל העוגות. אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, בערך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. כשהעוגה יוצאת מהתנור מזלפים סירופ מייפל בנדיבות