פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן

פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן

מתכון מבית 'קול כבודה'. הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן
  • צפו: מרן שר התורה מתפלל על שמות התורמים לועד הרבנים

    תוכן מקודם

  • קרבה שנת השבע: קיימו מצוות שמיטה בהידור ע"י רכישת יחידת קרקע שתירשם על שמך בטאבו

    תוכן מקודם

  • הקציפו הקציפו משקה BARISTA מושלם לקפה >>>

    תוכן מקודם

  • 31 יתומים נישאים בחודש תמוז

    תוכן מקודם

כתבות נוספות בנושא:

החומרים:

1.5 כוסות קמח

כפית תמצית וניל

רבע כפית מלח

כף סוכר

1.5 כוסות חלב

50 גרם חמאה

2 ביצים

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ומערבבים את כל החומרים בעזרת מוט בלנדר.

מחממים את המחבת על להבה בינונית, ומורחים את המחבת בשכבה דקה של חמאה,

לאחר מכן יוצקים מעט מן הבלילה למחבת ומשטיחים לקבלת הקרפ המושלם שלכם.

אפשר להוסיף ריבת חלב, ממרח לוטוס, ממרח שוקולד לבן\חום,

לצד כדור גלידה ומגוון שוקלדים.

בתאבון!

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה'

Share on email
שתפו במייל

כתבות קשורות

לכבוד החג: שוק טלה בתנור / ניסי גולדרייך
סלמון בטעם מעושן / ניסי גולדרייך
'כל האוכל ושותה בתשיעי': כך תעברו את הצום בצלילות הדעת • המדריך המלא
קרעפלך לערב יום כיפור / ניסי גולדרייך
כמו תפוז: השיטה המעניינת לחיתוך רימון בלי להתלכלך • צפו
עוגת דבש של דודה אהובה / ניסי גולדרייך
היסטוריה יין ומשפחה
מתכון לסופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים
מתכון לפחזניות במילוי קציפת יוגורט מולר
חגים ויין - כך תתאימו את היין לסעודות החגים
צלי כתף בבצלים מקורמלים בתנור / ניסי גולדרייך
גלידת נקטרינות עם מחית ערמונים וקראמבל חמאת בוטנים / ניסי גולדרייך
צפו: כך אוספים את האבטיחים מהם מוציאים את הגרעינים לפיצוחים
בשורה לצרכנים: 'אבוקדו כל השנה'
קציצות סלמון ברוטב עגבניות וזיתי קלמטה / ניסי גולדרייך
חלות לכבוד שבת קודש עם טיפים מיוחדים להצלחה / ניסי גולדרייך
סלט אבטיח וגבינת חלומי
בין ימין משה לקרני שומרון

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו