חומרים:
15עד 20 עגבניות מקולפות
4 שיני שום
1 פלפל חריף
ו2 כפות סוכר
רבע כוס שמן
כף גדושה של פפריקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
טיפ לקילוף העגבניות: להניח את עגבניות שלמות בקערה ולשפוך עליהם מים רותחים להשרות כמה דקות ואז הן מתקלפות בקלילות.
לחתוך את העגבניות לקוביות ולסנן אותם מהנוזלים.
להניח על הגז ולהתחיל לבשל על להבה נמוכה. אני אישית עושה תהליך מהיר ופשוט יושבת ליד הסיר ולא מפסיקה לערבב את העגבניות והמטבוחה שלי מוכנה ב20 דקות.
אחרי שכמעט נגמרים המים למלא תבלינים בכוס: רבע כוס שמן כף גדושה של פפריקה מלח פלפל שחור
לערבב היטב לתת לזה מנוחה של 3 דקות ולשפוך את התערבות שהכנו לסיר
להמשיך לבשל עוד טיפונת והמטבוחה מוכנה.
המתכון לא ברור. מתי שמים את הפלפל החריף מתי את השום כמות הסוכר לא ברורה וגם מתי מוסיפים את הסוכר. תודה
21 כפות סוכר???? זו טעות