מתאים לכל ארוחה: סלט מטבוחה מרוקאי אותנטי / מירב מלכה

מתאים לכל ארוחה: סלט מטבוחה מרוקאי אותנטי / מירב מלכה

מתכון מבית 'קול כבודה'
  • איך מזהים השקעה שווה ולמי אסור להשקיע?

    תוכן מקודם

  • קיום מצוות שמיטה בהידור: לא שכירות. לא שותפות. בעלות אמיתית!

    תוכן מקודם

  • קרבה שנת השבע: קיימו מצוות שמיטה בהידור ע"י רכישת יחידת קרקע שתירשם על שמך בטאבו

    תוכן מקודם

  • הפוך פרווה? קל! בואו להכיר את משקה BARISTA המושלם לקפה >>>

    תוכן מקודם

חומרים:

15עד 20 עגבניות מקולפות

4 שיני שום

1 פלפל חריף

ו2 כפות סוכר

רבע כוס שמן

כף גדושה של פפריקה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

טיפ לקילוף העגבניות: להניח את עגבניות שלמות בקערה ולשפוך עליהם מים רותחים להשרות כמה דקות ואז הן מתקלפות בקלילות.

לחתוך את העגבניות לקוביות ולסנן אותם מהנוזלים.

להניח על הגז ולהתחיל לבשל על להבה נמוכה. אני אישית עושה תהליך מהיר ופשוט יושבת ליד הסיר ולא מפסיקה לערבב את העגבניות והמטבוחה שלי מוכנה ב20 דקות.

אחרי שכמעט נגמרים המים למלא תבלינים בכוס: רבע כוס שמן כף גדושה של פפריקה מלח פלפל שחור

לערבב היטב לתת לזה מנוחה של 3 דקות ולשפוך את התערבות שהכנו לסיר

להמשיך לבשל עוד טיפונת והמטבוחה מוכנה.

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה'

Share on email
שתפו במייל

כתבות קשורות

לכבוד החג: שוק טלה בתנור / ניסי גולדרייך
סלמון בטעם מעושן / ניסי גולדרייך
'כל האוכל ושותה בתשיעי': כך תעברו את הצום בצלילות הדעת • המדריך המלא
קרעפלך לערב יום כיפור / ניסי גולדרייך
כמו תפוז: השיטה המעניינת לחיתוך רימון בלי להתלכלך • צפו
עוגת דבש של דודה אהובה / ניסי גולדרייך
היסטוריה יין ומשפחה
מתכון לסופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים
מתכון לפחזניות במילוי קציפת יוגורט מולר
חגים ויין - כך תתאימו את היין לסעודות החגים
צלי כתף בבצלים מקורמלים בתנור / ניסי גולדרייך
גלידת נקטרינות עם מחית ערמונים וקראמבל חמאת בוטנים / ניסי גולדרייך
צפו: כך אוספים את האבטיחים מהם מוציאים את הגרעינים לפיצוחים
בשורה לצרכנים: 'אבוקדו כל השנה'
קציצות סלמון ברוטב עגבניות וזיתי קלמטה / ניסי גולדרייך
חלות לכבוד שבת קודש עם טיפים מיוחדים להצלחה / ניסי גולדרייך
סלט אבטיח וגבינת חלומי
בין ימין משה לקרני שומרון

2 תגובות

סגור לתגובות.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו