מתכון לסופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים

קל להכנה וטעים במיוחד

כתבות נוספות בנושא:

מה קרה לטעם האהוב של הקרמבו? הסערה - וההסבר המרגיע
מאפה במילוי בשר / עטרה ז׳ורנו
קראמבל פירות יער ותפוחים / ניסי גולדרייך
רוסטביף עם ירקות שורש ברוטב בצלים ביין / ניסי גולדרייך
  • מבצע מדהים! 150 זוכים במארז עמק מפנק עד הבית, לחצו פה!

    תוכן מקודם

  • יש לכם סיכוי לקבל מארז עמק מפנק, הכנסו עכשיו!!

    תוכן מקודם

  • דווקא אחרי תקופת הקורונה- הכנס שיעזור לך לגייס מתורמים חדשים>>>

    תוכן מקודם

  • איך מזהים השקעה שווה ולמי אסור להשקיע?

    תוכן מקודם

זמן עבודה: 20 דקות

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 יחידות בגודל בינוני

 

רכיבים:

כוס ורבע קמח תופח מנופה (175 גרם)

2 כפות גדושות סוכר

גביע יוגורט מולר נטורל  1.7% או 2.8% (200 גרם)

יחידה 1 ביצה

כפית תמצית וניל

קורט מלח

שמן קנולה לטיגון

 

מרכיבי המילוי והקישוט:

גביע יוגורט מולר פרופ (בכל טעם לבחירה)

אבקת סוכר לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. 1. מערבבים את כל החומרים מלבד השמן בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת בלילה חלקה
  2. 2. מחממים סיר עם שמן עד לגובה 2/3
  3. 3. כשהשמן חם (170-180 מעלות) לוקחים מהבלילה ומניחים בשמן בעזרת כף עמוקה משומנת במהירות ובבת אחת
  4. 4. מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך 6-7 דקות עד להזהבה
  5. 5. מניחים על נייר סופג ומצננים מעט

 

אופן הכנת המילוי :

  1. 1. מערבבים את המולר פרופ ומעבירים לשקית זילוף/מזרק למילוי, וממלאים את הסופגנייה
  2. 2. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 

בתאבון

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

 

כתבות קשורות

מה קרה לטעם האהוב של הקרמבו? הסערה - וההסבר המרגיע
מאפה במילוי בשר / עטרה ז׳ורנו
קראמבל פירות יער ותפוחים / ניסי גולדרייך
רוסטביף עם ירקות שורש ברוטב בצלים ביין / ניסי גולדרייך
לא אוהבים שיבולת שועל? תופתעו: מתכון לעוגיות גרנולה / עטרה ז'ורנו
איך מטפלים בעוף, בשר ודגים? / ניסי גולדרייך
פוקאצ׳ה ירקות / עטרה ז׳ורנו
דג לברק עם הרבה עשבים ולימון / ניסי גולדרייך
מעל 150 שפים, טבחים, בעלי קייטרינג וחובבי קולינריה באירוע הראשון מסוגו במגזר החרדי
שף פרטי לאירועי בוטיק
שטרודל תפוחים וערמונים/ ניסי גולדרייך
לכבוד החג: שוק טלה בתנור / ניסי גולדרייך
סלמון בטעם מעושן / ניסי גולדרייך
'כל האוכל ושותה בתשיעי': כך תעברו את הצום בצלילות הדעת • המדריך המלא
קרעפלך לערב יום כיפור / ניסי גולדרייך
כמו תפוז: השיטה המעניינת לחיתוך רימון בלי להתלכלך • צפו
עוגת דבש של דודה אהובה / ניסי גולדרייך
היסטוריה יין ומשפחה

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו