איך מטפלים בעוף, בשר ודגים? / ניסי גולדרייך

ניסי גולדרייך עושה לנו סדר במקרר ונותנת מספר טיפים כדי לשמור על מרכיבי האוכל בצורה טובה

כתבות נוספות בנושא:

שקשוקה עם זיתי קלמטה וביצה עלומה / ניסי גולדרייך
קרמבו / עטרה ז׳ורנו
עוגת גבינה מוצלחת וטעימה / עטרה ז'ורנו
חציל, עגבניות שרי ושום קלויים בתנור / ניסי גולדרייך
  • "תחזרי הביתה דחוף" כך השתנו חייה של אסתר לבלי שוב.

    תוכן מקודם

  • מזעזע:" הילדים מנסים לפנות לעצמם מקום ראוי לשינה"

    תוכן מקודם

  • "אין לי אפשרות לקנות להם סוודר ומעיל לחורף שמתקרב" אריה בפוסט כואב

    תוכן מקודם

  • מזעזע: "תעזרו לשלושה ילדים קטנים לשרוד את המחלה של אבא שלהם"

    תוכן מקודם

🥩 איכות- תמיד כדאי להעדיף בשר טרי ולהקפיא בבית, מלקנות בשר,עוף, דג קפוא בסופר

🥩 הפשרה- חשוב מאוד לבשל רק אחרי שהפשרנו במקרר את הבשר לכן מומלץ להעביר למקרר את העוף או הבשר כבר ביום רביעי בצהריים להפשרה כדי שביום חמישי בערב נוכל לבשל.

דגים מפשירים יותר מהר , אותם אפשר להעביר למקרר ביום חמישי בבוקר.

🥩 טמפרטורה- מומלץ לתת לבשר לנוח בטמפרטורת החדר חצי שעה לפני שאנחנו מכניסים אותו לבישול.

🥩 צריבה- בשר או עוף חשוב לצרוב עם מעט שמן מכל הכיוונים כ2 דקות מכל צד כדי לשמור על המיצים. לגבי העוף הצריבה רק במתכון לבישול בגז.

🥩 מתכון- חשוב להתאים את זמן הבישול ואת כמות הנוזלים לסוג הבשר.

🥩 מנוחה- חשוב לתת לבשר להתקרר לפני שפורסים אותו למנות כדי לא לאבד את המיצים, להשאיר אותו מכוסה כחצי שעה לפחות.

בהצלחה!

כתבות קשורות

שקשוקה עם זיתי קלמטה וביצה עלומה / ניסי גולדרייך
קרמבו / עטרה ז׳ורנו
עוגת גבינה מוצלחת וטעימה / עטרה ז'ורנו
חציל, עגבניות שרי ושום קלויים בתנור / ניסי גולדרייך
מוקפץ אסייתי / עטרה ז׳ורנו
תבשיל פרגיות ברוטב חמאת בוטנים ובצל מקורמל / ניסי גולדרייך
הזמנתם מגש פיצה והשארתם משולש למחר? זו הדרך הטובה לחימום • צפו
מתכון לכדורי אנרגיה משמחים
מתכון משודרג: נודלס עם חזה מוקפץ וזיתים מלוחים / ניסי גולדרייך
מה קרה לטעם האהוב של הקרמבו? הסערה - וההסבר המרגיע
מאפה במילוי בשר / עטרה ז׳ורנו
קראמבל פירות יער ותפוחים / ניסי גולדרייך
רוסטביף עם ירקות שורש ברוטב בצלים ביין / ניסי גולדרייך
לא אוהבים שיבולת שועל? תופתעו: מתכון לעוגיות גרנולה / עטרה ז'ורנו
איך מטפלים בעוף, בשר ודגים? / ניסי גולדרייך
פוקאצ׳ה ירקות / עטרה ז׳ורנו
דג לברק עם הרבה עשבים ולימון / ניסי גולדרייך
מעל 150 שפים, טבחים, בעלי קייטרינג וחובבי קולינריה באירוע הראשון מסוגו במגזר החרדי

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו