קראמבל פירות יער ותפוחים / ניסי גולדרייך

קראמבל מפנק עם אגוזים ופירות מתוקים קינוח לשבת לשאריות האחרונות של הקיץ

קראמבל הוא שילוב קראנצ'י של קמח, שמן ואגוזים. משתלב נהדר עם פירות וגלידות לקינוח קליל ולא כבד. אפשר להגישבצלוחית או בכוס. לכן אני תמיד אוהבת שיש לי במקפיא קופסא של קראמבל וגלידה.

מרכיבים
לפירות:
3 תפוחים ללא קליפה חתוכים לקוביות
כוס אוכמניות (קפואים)
כוס פטל (קפואים)
חצי כוס סוכר

לקראמבל :
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
כוס אגוזי מלך/לוז שבורים גס

הכנה:
1 בסיר מחממים את הפירות והסוכר על אש נמוכה כ20 דקות, עד שהפירות רכים ומורידים מהאש
2  בקערה מערבבים את מרכיבי הקראמבל,  ומפוררים
3 מרפדים תבנית בנייר אפיה מסננים קצת את הפירות מנוזלים ומסדרים  על כל התבנית
4 שופכים את הקראמבל ומסדרים על כל הפירות
5 מחממים תנור ל180 מעלות ואופים  20 דקות עד להזהבה
6 מפוררים מעט את הקראמבל כם הפירות ומעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה

אפשר לחמם מעט לפני ההגשה ולהגיש  עם כדור גלידה וניל

בתאבון!

הכתבות המעניינות ביותר

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו