מאפה במילוי בשר / עטרה ז׳ורנו

מאפה מפנק ועשיר בטעמים של סילאן, צנוברים ועשבי תיבול

מרכיבים
חבילת עלי פילו.
350 גרם בשר טחון.
3 בצלים.
1/4 צרור פטרוזיליה.
100 גרם צנוברים.
2 כפות סילאן.
תבלינים: מלח,פלפל שחור, ראס אל חנות וצילי גרוס.
שמן- למריחה.
שומשום וקצח.

אופן ההכנה:
יש לחתוך את הבצל לקוביות, ולטגן את הבצלים עד להזהבה מלאה.
לאחר מכן יש להוסיף את הבשר ולטגן למשך 10 דקות נוספות.
לאחר הטיגון יש להוסיף את הפטרוזיליה, הצנוברים, התבלינים והסילאן.
ולטגן לעוד מספר דקות, יש להתחיל לעבוד עם הבצק הפילו רק שהבשר קר דבר זה חשוב מאד!!
לאחר שהבשר יתקרר יש לקחת את דף הפילו ולקפל במרכז הדף על מנת ליצור את הקיפולים של המאפה לאחר מכן יש לחבר את צדדי הדף ולמלא במרכזו כ-2 כפות גדושות מהבשר ולאחר מכן לקפל את צדדי הבצק.
יש למרוח מעל המאפה שמן ולפזר שומשום וקצח.
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
תהנו, עטרה

לקביעת סדנאות- 0584713348

הכתבות המעניינות ביותר

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

ממש לא ברור ההסבר

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו