מרכיבים:
10 עוגיות אוראו.
10 עוגיות לוטו.
250 מ״ל שמנת להקצפה.
4 כפות פודינג וניל.
3 כפות ממרח לוטוס.
3 כפות שוקולד מומס.
אופן ההכנה:
1. יש להקציף את השמנת יחד עם הפודינג וניל, לקצף נעים ואוורירי.
2. יש לסדק את העוגיות על נייר אפיה.
3. לזלף בכל דרך שאוהבים את הקצפת בעזרת שקית זילוף.
4. לזלף מעל קרמבו הלוטוס את ממרח הלוטוס המומס ואת השוקלד על הקרמבו אוראו.
5. יש לשמור במקפיא.
לקביעת סדנאות, עטרה 0584713348