מרכיבים:
חבילת בצק עלים.
1/2 כוס סוכר.
כפית קינמון.
1/4 כוס שמן.
לאופן ההכנה:
1. יש לערבב את הסוכר והקינמון היטב.
2. יש לפתוח את הבצק העלים בעזרת מערוך ולקמח במעט על מנת שיהיה קל לפזר את הסוכר.
3. יש למרוח את השמן על הבצק ולפזר מעל הבצק את הסוכר והקינמון.
4. בעזרת הידיים יש להטמיע את הסוכר וקינמון בשמן.
5. יש לגלגל את הבצק חצי מהבצק מצד ימין לאמצע והחצי השני לאמצע על מנת ליצור את צורת האוזן.
6. יש לשים את הרולדה כ-20 דקות במקפיא על מנת שיהיה קל לחתוך אותה.
7. לאחר שהרולדה היתה במקפיא יש לחתוך בעובי של 2-3 ס״מ.
8. יש לסדר את העוגיות על תבנית עם נייר אפיה ולפזר מעל כל עוגיה מעט סוכר וקינמון.
9. לאפות בחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות.
10. יש לשמור בקופסא אטומה.
לקביעת סדנאות לועדי עובדים, מורים, גננות, בתי ספר ומתנסים: עטרה-0584713348