קרם אגס לימון עם קראמבל שוקולד צ'יפס / ניסי גולדרייך

קינוח של קרם אגס חמוץ מתוק עם קראמבל שוקולד צ'יפס קראנצ'י

לקרם אגס לימון:
65 מ"ל מיץ מלימון (רבע כוס ועוד קצת שתיה חמה)
65 מ"ל מחית אגס, לקחת 2 אגסים נקיים ולטחון אותם למחית חלקה ללא גושים (רבע כוס ועוד קצת שתיה חמה)
הכמות של הלימון והאגס צריכה להגיע ל3/4 כוס של שתיה חמה
100 גרם שמן (קצת פחות מ3/4 כוס שתיה חמה)
100 גרם סוכר (חצי כוס שתיה חמה)
4 ביצים
1 קצפת ריץ' גדולה (500 גרם)
2 כפות פודינג וניל

לקראמבל:
2 כוסות קמח
100 גרם סוכר חום (חצי כוס שתיה חמה )
120 מ"ל שמן (3/4  כוס שתיה חמה)
כוס שוקולד צ'יפס

הכנה
לקרם:

1 מרתיחים בסיר את האגס, לימון, השמן והסוכר עד שהסוכר נמס  (אפשר לשלב כל פרי טחון אחר שאוהבים)
2 בקערה קטנה טורפים את הביצים חזק ושופכים לתוך הסיר של הקרם תוך כדי ערבוב חזק עד שהקרם נהיה סמיך
3 טוחנים במוט בלנדר את הקרם לקבלת קרם חלק
4 מקציפים את הריץ'  עם הפודינג לקצף יציב ומערבבים בעדינות עם הקרם אגס לימון ומעבירים לשקית זילוף

לקראמבל:
1 בקערה מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומפוררים לפירורים גסים
2 מחממים תנור ל180 מעלות
3מפזרים את הפירורים בתבנית תנור מרופדת נייר אפיה ואופים כ20 דקות עד להזהבה

הרכבה:
מזלפים את הקרם בכוסות קינוח ומוסיפים מהקראמבל
ושומרים בקירור
ניתן לזלף מעט סירופ מייפל לפני ההגשה

5 1 הצבעה
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

אליפות נשמע מאמין

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו