עטרה ז׳ורנו / מרק בטטה
מצרכים:
3 בטטות.
1/2 דלעת.
1 דלורית.
4 גזרים.
2 בצלים.
3 תפוחי אדמה.
מלח, פלפל שחור ומרק עוף.
אופן ההכנה:
1. יש לטגן את הבצל יחד עם השמן.
2. יש להוסיף את את הירקות הכתומים והתפוחי האדמה ולטגן קלות במשך כ-5 דקות.
3. יש להוסיף מים כ-3/4 מהסיר.
4. יש לבשל כ-40 דקות עד לריכוך מלא של הירקות.
5. יש להוסיף את התבלינים: מלח, פלפל שחור וכורכום.
6. לאחר שכל הירקות התרככו יש לטחון את הירקות בעזרת מוט בלנד.
7. יש לבדוק את כמות המים מי שאוהבת פחות סמיך יש להקפיד שישארו נוזלים.
מי שאוהבת סמיך יש להקפיד שלא ישארו המון נוזלים.
8. יש להוסיף את המרק העוף ולבשל עוד כ-5 דקות.
ניתן להוסיף עשבי תיבול וקרוטונים.
לקביעת סדנאות ולקבלת תפריט למגשי אירוח, בטלפון-0584713348
איפה המתכון