קישקע לצ'ולנט עם בצל מטוגן / ניסי גולדרייך

קישקע לצ'לונט עם בצל מטוגן - טועֲמֶיהָ חַיִּים זָכוּ

מרכיבים:
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
3 כוסות קמח
1 כוס סולת
כף גדושה מלח דק
4 כפות סוכר
כפית פפריקה מעושנת/ מתוקה
כפית פלפל שחור
כוס וחצי שמן

הכנה:
1 מטגנים את הבצל עד להזהבה
2 בקערה מערבבים טוב את כל המרכיבים יחד עם הבצל המטוגן
3 בנייר אפיה שמים חצי מהכמות או פחות ,תלוי בגודל שרוצים
4 יוצרים קלופס ומקפלים את הנייר מהצדדים ומגלגלים ומוסיפים לסיר הצ'ונט

את מה שנשאר מקפיאים אם לא משתמשים

לכבוד שבת קודש

5 1 הצבעה
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

נראה טוב! אם כי כוס קמח וכוס פירורי לחם עושים יופי את העבודה, והתיבול בהתאם לסיר החמין שלכם, אפשר להוסיף בהרט ועוד.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו