פאי פיצוחים לט"ו בשבט / עטרה ז'ורנו

ט"ו בשבט בפתח ואין כמו מתכון לפאי פיצוחים מפנק • תחתית פשוטה של בצק פריך ומעליה תערובת מפנקת של פיצוחים משובחים

מרכיבים:
2.5 כוסות קמח תופח.
1 מרגרינה.
3 כפות סוכר.
2 ביצים.
לתערובת הפיצוחים:
250 גר חלווה.
50 גר׳ פקאן.
50 גר’ אגוזי מלך.
50 גר׳ שקדים.
50 גר׳ מקלות שקדים.
50 גר׳ קשיו.
50 גר׳ אגוזי לוז.
( כל הפיצוחים צריכים להיות לא קלויים)
חצי חבילת מייפל.

אופן ההכנה:
יש לערבב את החומרים של הבצק בעזרת הוו גיטרה.
יש לערבב היטב ולקבל בצק רך ונעים ולרדד את הבצק מבין 2 ניירות אפיה.
לאחר הרידוד יש להניח את הבצק על תבנית פאי בקוטר 26 ס״מ.
יש לסדר את הבצק בצורה מסודרת על התבנית.
לאחר מכן לגרד את החלווה על הבצק ולשים את תערובת הפיצוחים.
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
לאחר האפיה יש לשים על כל הפיצוחים מייפל ולאפות ל-10 דקות נוספות.

ט"ו בשבט שמח.

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
3 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

לא הבנתי אם הכוונה לסירופ מייפל (של אפיכל וכד') או מייפל טבעי?

כמה זה חצי חבילת מייפל? מייפל מגיע כנוזל ….

מרגרינה??? מימי משתמשמ היום בשומן מוקשה😱😱

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו