מרכיבים:
3 כוסות גריסים.
2 גזרים.
1 בצל לבן.
3 עלים של סלרי.
תבלינים: מלח וכורכום.
אופן ההכנה:
1. יש להשרות את הגריסים כ-1/2 שעה.
2. יש לטגן את הבצל והגזר כ-5 דקות ולאחר מכן יש להוסיף את עלי הסלרי.
3. יש להוסיף את התבלינים.
4. יש להוסיף את הגריסים ולטגן קלות.
5. יש להוסיף מים עד לכיסוי מלא של הסיר.
6. ולבשל עד לריכוך מלא של הגריסים.
7. במידה והגריסים עדיין לא מוכנים ניתן להוסיף עוד מים.
תהנו, עטרה
מה גודל הסיר? 3 כוסות גריסים מצריך סיר ענק אחרת זו דייסה ולא מרק. ומה זה אומר להוסיף מים עד לכיסוי הסיר? חשבתי שמכסים סיר במכסה… תחפשו מתכון יותר נורמלי.
יותר מידי גריסים כוס 1 מספיק….
דייסה ולא מרק