באגט פריך ממולא גבינות נימוחות – ארוחת ערב מפנקת במיוחד

הבאגט הארוך והפשוט מקבל שדרוג מפתיע במיוחד והופך לפריך מבחוץ ורך מפנים על ידי תוספת של גבינות, תבלינים וירקות.

בגט ממולא גבינות ותוספות – רעיון משגע לאירוח חלבי או ארוחת ערב מפנקת

באגט ממולא גבינות

מצרכים:באגט קצר באורך 25-30 ס"מ

4 שיני שום כתושות

4 כפות שמן זית

כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת (כ-100 גרם)

2 כפות גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)

כפית עלי טימין

תוספות לפי הטעם: עגבניות שרי חצויות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות חצויות

אופן הכנה:-מחממים תנור ל200 מעלות.

-בעזרת סכין חוצים את הבאגט לאורכו באופן שווה.

-מערבבים בקערית שמן זית ושום כתוש ומורחים על שני חלקי הבאגט באופן שווה.

-מפזרים מעל גבינות, טימין ותוספות לפי הטעם.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות, עד להזהבה.

למתכונים נוספים לחץ כאן

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *