אם נשארה לכם פסטה במקרר מאתמול (ואם לא, אז תכינו במיוחד...), זה הזמן להפוך אותה לארוחה אחרת וטעימה במיוחד…

פסטה עם עוף ושעועית ירוקה

אם נשארה לכם פסטה במקרר מאתמול, זה הזמן להפוך אותה לארוחה אחרת וטעימה במיוחד…

מצרכים (2-3 מנות):פסטה מסוג פנה מבושלת (כחצי חבילה)

2 כפות שמן זית/קנולה לטיגון

2-3 נתחי חזה עוף חתוכים לקוביות

1 בצל קטן קצוץ

150 גרם שעועית ירוקה שלמה קפואה (מומלץ שעועית עדינה)

תיבול: 4 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן זית, שומשום (לא חובה)

אופן הכנה:-מערבבים בקערה את קוביות חזה העוף עם כף רוטב סויה. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים כדקה מכל צד. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת (את הנוזלים שהצטברו יש לשפוך).

-בעזרת מגבת נייר מנקים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים כף שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים מספר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת וקוביות העוף ומתבלים ב 3-4 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן זית ומעט שומשום. מבשלים תוך כדי ערבוב מספר דקות עד לספיגת הטעמים.

רוצים מתכונים נוספים לפסטה?