כוכב מתוק וטוב – עוגיות פריכות במילוי ריבה

כמה נפלא לשבת בערב קריר עם כס תה חם ועוגיות מתוקות ויפות. רוצה גם?
  • מעמד התרת קללות בעמוקה וכפי שקביל מאביו מרן הגר"י אדלשטיין זצ"ל, יזכו בזכות כח הצדקה והתפילה מידה כנגד מידה להתארס עד ראש השנה תשפ"ב

    תוכן מקודם

  • מחריד: ההודעה שגרמה לצוות הפגיה לפרוץ בבכי.

    תוכן מקודם

  • "הן בכו מכאבי בטן, אני בכיתי כי לא היתה להן אמא"

    תוכן מקודם

  • "סבל יומיומי שלא ניתן להעלות על הדעת" גיטי כהן שוברת שתיקה

    תוכן מקודם

עוגיות יפות, טעימות, פשוטות ונגמרות מהר, מהר.

נחמד להפתיע עם קופסת עוגיות בצורת לב ומילוי באדום.

חומרים

200 ג' חמאה רכה

4 כפות סוכר

3 כפות שמנת חמוצה

350 גר' קמח לבן מנופה

1 כוס קוקוס טחון

1 חלמון

חותכן בצורת פרח, כוכב, לב

ריבה למילוי

הוראות הכנה

בקערה של מיקסר לשים את החמאה והסוכר לערבב היטב עד לעיסה חלקה, להוסיף שמנת, קמח, קוקוס, וחלמון ולהמשיך לעבד לבצק, אפשר בשלב הזה לעבד את הבצק בידיים.

להכניס למקרר לחצי שעה לערך, להוציא לחלק ל3 חלקים לקמח משטח עבודה לרדד את הבצק ולעשות צורות עם החותכן, בחצי מהכמות לעשות חור באמצע, לסדר את הצורות בתבנית אפיה ולאפות בטמפ' של 180 מעלות 15-20 דקות לערך שהעוגיות יהיו בצבע זהוב חלש.

לאחר שהעוגיות התקררו, לקחת עוגיה ללא חור למרוח מעט ריבה ומעל לשים עוגיה עם חור.

למתכוני עוגיות נוספות לחץ כאן

כתבות קשורות

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו

דילוג לתוכן