פלחי תפוחים על קונפיטורה – מאפה אלגנטי במיוחד

מאפה בצק עלים עם תפוחי עץ וריבה - הכנה פשוטה וקלה ומראה אלגנטי ויוקרתי במיוחד.
  • חוגי סת"ם ולימודים מקצועיים וכל מה שהבן שלך ירצה כדי לשבת וללמוד לימודי קודש ברמה הגבוהה ביותר. לחץ כאן לפרטים נוספים >>>

    תוכן מקודם

  • גזירת מלך רשכבה"ג מרן שה׳׳ת הגר׳׳ח קנייבסקי שליט"א : ׳׳התורמים למגבית 'קופת העיר' עבור כלות עניות בסך 513 ש"ח, יזכו להתארס עד ראש השנה תשפ"ב.״

    תוכן מקודם

  • חתונה ללא כלה?! עוד שבועיים היא מתחתנת ואין לה עדיין שמלה

    תוכן מקודם

  • מחריד: בעל דירה מאיים לזרוק לרחוב גר צדק עם שלושה ילדים קטנים

    תוכן מקודם

מאפה בצק עלים עם תפוחי עץ וריבה

a7f6b80e201f971d9c24cc4e8e7ff027

מה צריך?

1 חבילת בצק עלים מופשר לגמרי (רצוי לילה במקרר)

4 תפוחים פרוסים

8 כפות ריבה משובחת בטעם מועדף

כפית סוכר

כפית קינמון

ביצה

מה עושים?

לחמם תנור ל180 מעלות

חותכים את הבצק למלבנים,

חורצים עם סכין "מסגרת" למלבן במרחק 1 ס"מ מהקצה, חיתוך עדין.

מורחים ריבה בנדיבות

מסדרים את פלחי התפוחים על הריבה,

מפזרים סוכר וקינמון.

הניחו את המלבנים בתבנית מרופדת בנייר אפיה

משחו בביצה טרופה

והכניסו לתנור מחומם 180 מעלות למשך 25 דקות.

צננו.

לזילוף – לא חובה:

150 גרם אבקת סוכר
חלב 3-4 כפות

לערבב לעיסה סמיכה ולזלף על המאפים.

בהנאה!

רוצים לראות את המתכון? בבקשה:

 

 

 

 

כתבות קשורות

תגובה אחת

סגור לתגובות.

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו

דילוג לתוכן