חורף חם עם משקה סחלב תוצרת בית. כי "אולי ירד גשם היום בצהריים"...

והשבוע  – מתכון לסחלב חם.

אפשר לקחת את המתכון לכיוונים שונים, כמו להוסיף כף גדושה קקאו ולהפכו למעדן שוקולד רותח או לוותר על הסוכר ולהניח בתחתית הכוס שתים, שלש קוביות שוקולד משובח. אפשר גם לוותר על תמצית הוורדים ולהוסיף סוכר וניל.

הכל בהתאם למצב הרוח החורפי שלכם…

– סחלב חם –

2 כוסות חלב

3 כפיות קורנפלור

2 כפיות סוכר (או יותר לפי הטעם האישי)

2 טיפות מי ורדים

קינמון ופיסטוקים לקישוט

איך מכינים?

מביאים לרתיחה כוס וחצי חלב, סוכר ומי ורדים. לחצי כוס החלב הקר שנותרה מוסיפים את  הקורנפלור. מערבבים היטב עד שהנוזל חלק וללא גושים.

כשהחלב כמעט רותח מוסיפים את נוזל הקורנפלור תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך.

מעבירים לכוסות עם ידיות, מפזרים מעל את הקינמון והפיסטוק.

חורף בריא!

www.Elazarstudio.com :צילום

www.Elazarstudio.com :צילום

רוצים עוד מתכונים טובים? כנסו לפינה במטבח!