שניצל תירס וחומוס
מתכון לשניצל תירס וחומוס פרווה שמכינים ב10 דקות ושולחים לתנור..
מצרכים (כ-12 יחידות):3/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים מקופסת שימורים (מסוננים מנוזלים)
כוס וחצי גרגירי תירס מקופסת שימורים (מסוננים מנוזלים)
חצי כוס קמח רגיל (אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא)
כף וחצי שמן זית/קנולה
חצי כפית מלח
*פירורי לחם לציפוי
אופן הכנה:-טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט ידני 3/4 כוס חומוס + 3/4 כוס תירס.
-מעבירים לקערה ומוסיפים 3/4 כוס גרגירי תירס שלמים, קמח, שמן ומלח. מערבבים לתערובת אחידה.
-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. משמנים בנדיבות את נייר האפיה.
-יוצרים קציצות בקוטר כ-5 ס"מ ובעובי עד 1 ס"מ, טובלים בצלחת עם פירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה המשומן. מרססים או מברישים את החלק העליון בשמן ואופים בתנור במשך כ-20 דקות. הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות.
רוצים עוד שניצלים? לחצו כאן!