חומרים להכנה:
שש תפוחי עץ ירוקים
שליש כוס אגוזי מלך טחונים
שליש כוס שקים טחונים
כפית שטוחה קינמון
2 כפות מים
שלוש כפות תרכיז פרי קטיף.
2 כפות דבש
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרוקנים את הליבה של כל תפוח בעזרת כפית (משאירים את תחתית התפוח כדי שהמילוי לא יזלוג החוצה).
- מערבבים את כל חומרי התערובת בקערה. ממלאים כל תפוח בתערובת.
- יוצקים מעל זילוף של תרכיז מיץ תפוחים פרי קטיף.
אופים בתנור החם כ-40 דקות עד שהתפוחים רכים