מאת: שרה מלכא

שלום, שמי שרה מלכא ואני אוהבת שוקולד וחשבתי על אוהבי השוקולד מה הם יעשו בט"ו בשבט עם כל הפירות? אז דאגתי גם להם וחוץ מזה שט"ו בשבט השנה הוא בשבת וצריך גם קינוח. אז מה? קינוח ולא שוקולד? זה יהיה ממש חילול שבת…

אז צירפתי מתכון לאגוז שעשוי כולו משוקולד- טעים טעים ונראה- אגוז מושלם וגם יש בו שוקולד… זהו פטיפור שאני מכינה שנים ויש מאז המון חידושים, אבל הוא תמיד מבוקש ומעורר התפעלות. למה? תגידו אתם. וגם… למה שלא תתנו לאורחים פרי אחד שלא צריך לקלף?

למתכון המלא לחצו כאן