צילום: התקשורת הסורית
צבא סוריה טוען כי ישראל תקפה הלילה (שלישי) באזור הבירה דמשק. לפי הצבא הסורי, חיל האוויר הישראלי שיגר טילים מצפון מזרח הכנרת לעבר כמה עמדות באזור דמשק. מערך הנ"מ הופעל ויירט חלק מהטילים. שני אנשי צבא סורים נפצעו ונגרמו נזקים.
לעומת זאת, מרכז המעקב הסורי לזכויות האדם, גוף אופוזיציוני היושב בבריטניה, דיווח כי שני בני אדם שזהותם לא ידועה נהרגו בתקיפה וההערכה היא שהם עבדו עם ארגון חיזבאללה הלבנוני. לפי הדיווח, התקיפה כוונה למחסן נשק וחומרים לוגיסטיים של חיזבאללה באזור א-סיידה זיינב בדרום דמשק.
רשת הטלוויזיה הסעודית "אל-ערביה" דיווחה כי במסגרת התקיפה נפגעו שני יעדים של המשטר הסורי באזור שדה התעופה. לפי הדיווח, אחת ממטרות התקיפה הייתה סוללת הגנה אווירית שנפרסה לאחרונה באזור שדה התעופה. התקיפה, כך דווח, התרחשה לאחר שמטוס איראני נחת מוקדם יותר בשדה.
לפי מרכז המעקב הסורי, זוהי התקיפה הישראלית ה-32 על אדמת סוריה מאז תחילת השנה הלועזית.




















