במהלך ישיבת סיעת ש"ס שהתקיימה היום (ראשון) בנוכחות שרי וח״כי התנועה, הודיעו בש"ס כי לאחר ברכתם ותמיכתם של מועצת חכמי התורה ושל כלל רבני הקהילות בבית שמש, סגן השר משה אבוטבול יהיה המועמד לראשות העיר בית שמש.
בש"ס אומרים כי "אבוטבול הוא הנציג החרדי האותנטי והמנוסה ביותר לעיר בית שמש, אשר שימש במשך עשור כראש העיר מוצלח החתום על תנופת הבניה הענקית בעיר ופריחת מוסדות התורה, וזוכה לאהדה רחבה מצד כלל החוגים והקהילות בעיר".
מדובר בחלק מהמאבק בין ש"ס ליהדות התורה, כאשר בעיר אשדוד ש"ס מריצה את אבי אמסלם לראשות העיר בניגוד לסיכויים, וזאת בשל תמיכת יהדות התורה בראש העיר המכהן יחיאל לסרי. בבני ברק, ש"ס מריצה את ח"כ אוריאל בוסו מול חנוך זייברט. באלעד, ש"ס ציפתה לתמיכת דגל התורה במועמדה יהודה בוטבול, אך שרוליק פרוש קיבל אותה.
לכן, כנקמה, הם מריצים כעת לראשות העיר בית שמש את ראש העיר לשעבר משה אבוטבול, שהפסיד בפער קטן בבחירות הקודמות לראש העיר עליזה בלוך, מול מועמדותו של שמואל גרינברג, המקבל את תמיכת דגל התורה וחלקים מאגודת ישראל.
יצוין כי במקרה של פילוג חרדי, אין סיכוי לניצחונו של משה אבוטבול וההערכה בעיר היא כי מדובר בהתמודדות כחלק ממנוף לחץ על דגל התורה, או על מנת להביא לניצחונה של עליזה בלוך, בלי תמיכה רשמית במועמדותה.





















אוההה!!
סופסוף!!
השכל חזר לקודקוד!!!!
בהצלחה רבי משה. קצת הצתה מאוחרת, אבל אל דאגה, רוב ענק של בית שמש
מאחוריך!!!!!!!!!!
קדחת…
אואה ים מחלוקת ולשון הרע לכבוד ראש השנה ויום כיפור , מעניין אם הרבנים נתנו לזה יד……
צודק , אין מה לומר זה יעורר הרבה מחלוקת
לכם זה נראה כנקמה, אבל זו פרשנות מעוותת. לתושבים זה נראה הכי טוב שיכול להיות לעיר.
הלוואי שיחזור
מה הסיפור של דרעי
משתולל
אבל לכאורה יש פה משהו מתחת שאנו לא יודעים
תכל'ס כתושב בית שמש זה הכי טוב לעיר
וגם לא לשכוח שאגודת ישראל עדין לא סגרו עם אף אחד
אז ההפתעות בדרך
איזה אגודת ישראל,
גור הם מנדט אחד כל השאר חתומים עם גרינברג
עוד מהלך מטומטם של דרעי,
מגיש את הניצחון לגרינברג על מגש של כסף, ובנוסף יש כבר דיווחים על תמיכת דגל ושלומי אמונים בשוקי אוחנה בצפת.
דרעי גאון. אם אבוטבול מצליח, זו הצלחה. ואם לא, הוא המליך את עליזה בלוך בלי צורך לפרסם קריאת קודש בעייתית לתמוך באשה. ועל הדרך אולי הליטאים יבינו את הטעות באלעד ויכבדו הסכמים.
אמאאא מה הסיפור
ילדים בני 3
תושבי בית שמש צריכים לסבול בגלל הרמה של ש"ס
מה הקשר????????
כל הכבוד לאריה דרעי גאון מפרק את דגל השקרנים מבפנים , ש"ס תצליח בענק בכל הארץ בעז"ה, וגם בגלל הטפשות והפילוג בליטאים
רק תספר לנו איזה פילוג יש בליטאים?
אנחנו לא בובות של דרעי. אף אחד לא הולך להצביע לו. אולי פרושים כן ב10 שנים שהיה לו הוא עזר להם מאד…
תתביישו מנותקים!!
"כדאי שהוא יהיה רעש עיר"
הוא פתאום יוציא לחם מהכיס ויראה לכולם חחח