הבוקר (ראשון) מעדכן המוסד כי חמאס הגיבה רשמית להצעה הישראלית בנוגע לעסקת חטופים ודחתה אותה על הסף. לטענת המוסד חמאס מקווה כי המתיחות מול איראן תסייע לו ותגרום הסלמה באזור.
בהודעה מטעם משרד ראש הממשלה בשם המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים נכתב: "בחלוף למעלה משבוע ממפגש קהיר – חמאס השיב בשלילה למתווה שהונח בפניו על ידי המתווכות".
"דחיית הצעת 3 המתווכות, שכללה מרחב משמעותי ביותר של גמישות מצד ישראל, מוכיחה כי סינוואר אינו רוצה בעסקה הומניטרית ובהשבת החטופים וממשיך לנצל את המתיחות מול איראן ולחתור לאיחוד הזירות והסלמה כוללת באזור".
"ישראל תמשיך לחתור למימוש יעדי המלחמה מול חמאס בעוצמה, ותהפוך כל אבן להשבת 133 החטופים והחטופות מעזה בהקדם".





















מה קשה להבין ?
אנחנו מכניסים לאויבים הרשעים כל מה שחסר להם כמעט -למה שיסכימו לשחרר חטופים ? אין שלום לרשעים.הדבר היחיד שהם מבינים אם בכלל השכל הטמא שלהם מבין הפצצות וחבטות על ימין ועל שמאל .בלי הפסקה.
ארצות הברית לא יכולה לנהל לנו את החיים בגלל הלחץ מצדם שניכנס סיוע
כל שני וחמישי או כל יום ביומו החמס ימח שמם לא מעונין בשום עיסקה רואה רק את האינטרס השטני שלו
די מתי יבינו זה פוגע במאמץ לשחרור חטופנו .צריך לזעוק לה' כי אשור לא יצילנו.
ואין לנו על מי להישען רק כל אבינו שבשמים