משטרת ישראל קיבלה קריאה מאזרחים שדיווחו על ערבי שמשמיע ושר שירי הלל, הסתה ותמיכה במחבלים ובארגון הטרור חמאס בטיילת ארמון הנציב בירושלים. בנוסף הערבי הביע שמחה ואושר על שחרור המחבלים במסגרת העסקה לשחרור החטופים מידי המרצחים בעזה.
מיד לאחר קבלת הפנייה הוכוונו למקום שוטרים שהיו בפעילות בסמוך, עם הגעת השוטרים לטיילת הבחינו בערבי החשוד שר באמצעות 'בידורית' בפני עוברי אורח.
לאחר שהתקרבו אליו השוטרים, החל הערבי החשוד לגדף אותם ואף ניסה להימלט מהמקום. השוטרים תפסו ועצרו את החשוד ואת האמצעים באמצעותם השמיע ושר שירי הסתה. בנוסף, בחיפוש שנערך על גופו וכליו של החשוד, נתפסה סכין.
החשוד, נעצר והועבר לחקירה בתחנת עוז, ממנה עלה כי, החשוד הגיע בשעות הערב לטיילת ארמון הנציב שבירושלים ובאמצעות 'בידורית' החל לשיר שירי שבח והלל לשחרור האסירים ושירי אהדה לרב המרצחים, יחיא סינוואר.
החשוד שנעצר, הוא ערבי תושב מזרח ירושלים בשנות ה-40 לחייו, הוא הובא אמש לדיון בבית המשפט לבקשת המשטרה להאריך את מעצרו, ומעצרו הוארך עד למחר לצורך השלמת פעולות חקירה.
משטרת ישראל לא תאפשר גילויי שמחה וביטויי הזדהות ותמיכה בארגון הטרור 'חמאס'. המשטרה תפעל בכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת לשמור על הביטחון והסדר. זאת לצד פעילות המשטרה כלפי כל איום המסכן את ביטחון אזרחי מדינת ישראל.





















לך תדעו איזה פיגוע נמנה בחסדי השם