אסון בקהילת חב"ד בקרית מלאכי, שעות לפני כניסת שבת (שישי). כוחות ההצלה הוזנקו לסייע לבחור ישיבה בן 15, חסיד חב"ד, שחזר ממבצע "הנחת תפילין", ונפגע בתאונת דרכים בשדרות דוד בן גוריון בעיר. הבחור היה הולך רגל, שנפגע מרכב חולף. למרבה האסון נאלצו כוחות ההצלה לקבוע את מותו במקום. לפני שפורסמה ההודעה בציבור, נמסרה הודעה למשפחה.
מדוברות מד"א נמסרו פרטים נוספים על האסון הקשה שהתרחש הצהריים. "בשעה 15:52 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש על הולך רגל שנפגע מרכב בשדרות דוד בן גוריון בקרית מלאכי. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של נער כבן 15", מסרו על התאונה בדוברות מד"א.
חובש בכיר רכוב על אופנוע מד"א, צביקה זילברמן, סיפר אף הוא על הזירה הקשה בקרית מלאכי: "הנער שכב על הכביש בסמוך לרכב שהיה עם שימשה מנופצת ופגיעות פח קשות. הוא היה מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו".
מדוברות המשטרה (מרחב לכיש), נמסר כי "מתחקור הזירה בידי בוחן תאונות דרכים ממרחב לכיש נמצא כי הנער כבן 15 (לא מזוהה) נפגע כהולך רגל ולא קורקינט כפי שהתקבל הדיווח". לסיום נמסר מטעם המשטרה, כי "נחסם לתנועה כביש 3 צומת קריית מלאכי למערב בעקבות תאונה מטופלת. שוטרי משטרת ישראל נמצאים במקום ומכוונים את התנועה".
ראש העיר קריית מלאכי אליהו זהר בהתייחסות לתאונה הקטלנית: "קיבלנו בתדהמה את הבשורה המרה על פטירתו של הנער כתוצאה מתאונת דרכים קשה בכניסה לקריית מלאכי. הנער הצדיק, בן לקהילת חב"ד בעיר השתתף בהנחת תפילין באחת החנויות הסמוכות. ראש חודש אב וערב שבת הפכו ליום אבל ויגון. אנו משתתפים בצערה העמוק של המשפחה ומחבקים אותה ברגעים קשים אלו. העירייה תעמיד לרשותם את כל הסיוע והמעטפת האפשריים".





















מה קורה השבוע? כמה תאונות ה' ישמור!!! ימים קשים לעמ"י . ….
מצפה מאתר חרדי לא לציין מאיפה חזר הבחור שעל ידי זה עולים שאלות ותמיהות באמונה שהרי שלוחי מצווה וכו..
היה אפשר להשמיט את זה….
זה בסדר גמור לציין מהיכן חזר. זה רק מראה לנו איזה צדיק הוא.. פשוט קורבן ציבור):
השאלה מה ה' רוצה מאיתנו עכשיו? איך אנו יכולים להוסיף באור אחרי מאורע מזעזע שכזה שאחד שהפיץ אור בעולם וקירב יהודים לאביהם שבשמים נלקח לגנזי מרומים?
הרבי מליובאוויטש אומר שהמעשה הוא העיקר ו"החי יתן אל ליבו", אז אני מקבלת על עצמי להשתדל לפחות למשך שבוע לשים לב לדבר יותר בכבוד לאחיותי הקטנות..
יאללה, מי עוד מקבל החלטה לקרוב הגאולה?
משיח נאו!