האיומים נגד רה"מ בנימין נתניהו: שוטרי יחידת הסייבר בלהב 433 בחקירה משותפת עם השב"כ עצרו לפני זמן קצר (מוצאי שבת) חשוד באיומים על רה"מ נתניהו. הוא נעצר לאחר שהניח מכתב איומים חריף, על קברו של אחיו, יוני נתניהו הי"ד, בבית העלמין הצבאי בהר הרצל בירושלים. מכתב האיומים אותר ביום שישי האחרון, ונלקח מהמקום על ידי המשטרה.
בהודעת דוברות משותפת של המשטרה והשב"כ, נמסר עדכון על העצור. בהודעה נמסר כי מניח מכתב האיומים הוא צעיר בן 26, תושב העיר כפר סבא. המאיים נעצר, כך לפי השב"כ, בעקבות שימוש ב"מגוון כלים מודיעיניים, טכנולוגים ומבצעים". הצעיר לא אותר בעירו אלא בדרום הארץ, ונלקח לחקירה במשטרה. בהמשך יובא לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט.
"אתמול התקבל במשטרה דיווח בגין מכתב שהונח על קברו של יוני נתניהו ז"ל בהר הרצל בירושלים", נמסר. "עם קבלת הדיווח נפתחה חקירה משותפת של משטרת ישראל ושירות הביטחון הכללי שכללה מגוון כלים מודיעיניים, טכנולוגים ומבצעים. כיממה לאחר קבלת הדיווח הראשוני, אותר ונעצר חשוד במעשה, בן 26 מכפר סבא".
"הצעיר נעצר לפני זמן קצר בדרום הארץ ונלקח לחקירה במשרדי יחידת הסייבר. בסיום החקירה ובהתאם לממצאיה, החשוד יובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום השלום בראשון לציון. שב"כ ומשטרת ישראל יטפלו בחומרה ובכל האמצעים העומדים לרשותם מול איום בפגיעה כלפי אישי ציבור וימצא את הדין עם המעורבים", נמסר בנוסף.





















בטח הוא כבר שוחרר