חבר מועצת עירית ירושלים יוני יוסף פנה היום (ראשון) במכתב ששלח ליועץ המשפטי של עיריית ירושלים אלי מלכה, ולראש העיריה משה ליאון, בדרישה לפנות את האוהלים שהוקמו על ידי מתנגדי הרפורמה המשפטית בגן סאקר בעיר.
במכתב אשר נשלח גם לראש העיריה ליאון כתב יוסף, "הלילה הוקמה עיר האוהלים בגן סאקר, כידוע לכולם, הגן כמו כל הגנים הציבוריים מיועד לשימושם של תושבי ירושלים והלינה והקמת אוהלים והצבת מכשולים בו אסורה. במהלך הלילה קיבלתי פניות רבות מתושבי השכונה הסמוכה על רעש וונדליזם שנגרמו כתוצאה מהקמת עיר האוהלים. משטחי דשא, פרחים וצמחים נעקרו ונרמסו ורעש בלתי נסבל בקע כל הלילה מהגן. אבקשך להורות היום על פינוי עיר האוהלים, להורות על בקרת נזקים ולחייב את מארגני ההפגנה בעלויות הנזקים. אבקשך להורות לפיקוח העירוני לחלק קנסות למקימי האוהלים".
לסיום כתב: "באם לא תפעל להורות כן אודיע לכל תושבי ישראל על פתיחת ערי אוהלים בכל הגנים הציבוריים בירושלים לרגל החופש הגדול וחגי תשרי".
כאמור, יותר מ-100 אוהלים הציבו מארגני המחאה אמש (שבת) בגן סאקר בירושלים לטענתם הם מתכוונים להישאר שם עד שהחקיקה תבוטל. "צעדתי לפה מתל אביב כל הדרך, הייתה חוויה מרוממת. פגשנו קבוצה יוצאת מגדר הרגיל של אנשים נפלאים, גילינו עד כמה עם ישראל יודע לעבוד בשיתוף פעולה, ולהתגייס יחד למטרה משותפת", אמר מפגין במקום.





















האמת היא ש ה ם מ פ ח ד י ם!
באיזה סרט צריך לחיות בשביל לחשוב שהמיעוט הוא העם …???
איש דפוק
הוא צודק.
בריונים/ פושעים בחסות האזרחות הישראלית, ממומנים על טייקונים שמלאים בכסף, שהחליטו לשחק מונופול עם אזרחים ולראות מי ינצח במשחק העתיק, והשחקנים האזרחים רעבים לכסף נתנו את מוחם לאותם טייקונים ………. בואו נראה מי ישב בכלא, ומי ינצח.
למה אין שמות? האם גם אתם מגיבים לפי הכסף…….?