טעות מביכה שנגרמה על ידי מפלגת הליכוד, עלולה לעלות לה ביוקר בבחירות הקרובות, במידה ולא יצליחו לאסוף את כל פתקי ההצבעה הבעייתיים שהדפיסו עם טעויות מוזרות, שלא אמורות להתרחש במפלגה מסודרת.
טל שליו מדווחת באתר וואלה על שורת טעויות בהדפסת מיליוני פתקי ההצבעה מטעם מפלגת הליכוד. לפי בכירים בליכוד, בקמפיין המפלגה הבחינו בשבוע שעבר כי פתקי ההצבעה שהודפסו עם האותיות "מחל" כוללים כיתוב חסר: "הליכוד בהנהגת בנימין נתניהו", ולא "הליכוד בהנהגת בנימין נתניהו לראשות הממשלה", כפי שהיה בכל מערכות הבחירות האחרונות וכפי שנמסר לוועדת הבחירות המרכזית.
על פי הדיווח, משנתגלתה הטעות, מנהל הקמפיין, יוסי שלי, הורה לאסוף בבהילות כ-5.5 מיליון פתקים שכבר הודפסו והופצו לסניפי מפלגת הליכוד ברחבי הארץ, ולהדפיס פתקים חדשים ונכונים.
אך גם בהדפסה החוזרת התגלתה טעות מביכה בפתקי ההצבעה, כאשר מתחת לאותיות מחל נכתב "הליכוד בהנהגת בנימין נתניה לראשות הממשלה" – ולא שמו הנכון של ראש המפלגה, בנימין נתניהו.
שוב הורו במפלגה לאסוף בבהילות את כל פתקי ההצבעה הבעייתיים כאשר במפלגה חוששים כי אם פתקים אלו יגיעו לקלפיות, הם ייחשבו לפתקים פסולים וייזרקו לפח בעת ספירת הקולות.
במפלגת הליכוד לא הגיבו לדיווח בוואלה.





















לפי חוק האות קובע ולא הכיתוב לכן לא בטוח שזה יפסול. צריך לברר אצל ועדת הבחירות המרכזית .
לדעתי זה היה מכוון ולא סתם 'תאונה'.
מזל שעלו על זה היום ולא מחר
ברור שזה מכוון השמאל וסטרא אחרא נלחמים בכל כוחם זה מלחמת השרדות של כוחות הרשע של לפיד וחבר מרעיו
זה תלוי בהחלטת השופט שבועדת הבחירות בפעמים קודמות הכשירות כאלו דברים