מפלגת עוצמה יהודית הוציאה היום הודעה לתקשורת כי היא הגישה הצעת חוק מהפכנית, לפיה כל תושב עזה שיסכים לעזוב מרצון יקבל ממשרד האוצר סל סיוע כלכלי. הצעת החוק צפויה לעלות לדיון בוועדת השרים לחקיקה ביום ראשון הקרוב.
על פי הצעת החוק, תושב עזה שיבחר לעזוב יוכל לקבל סל סיוע כלכלי, שייקבע על ידי משרד האוצר. עם זאת, מי שהורשע בעבירות טרור, היה מעורב במעשה טרור או מצוי במעצר בגין פעילות טרור – לא יהיה זכאי לסיוע.
עוד קובעת ההצעה כי אדם שקיבל סל עזיבה וביקש לשוב, אף אם עזב כקטין, יחויב להחזיר כפל הסכום שקיבל, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית. אם לא ישיב את הכסף, תיאסר כניסתו לעזה או לכל שטח אחר במדינת ישראל.
"לא ייתכן שמדינת ישראל תמשיך לאפשר לחמאס לגדול ולגדל עוד ועוד מחבלים" אמר יושב ראש המפלגה, איתמר בן גביר. "הצעת החוק הזו נועדה לתת פתרון אמיתי ויישים – לעודד עזיבה מרצון של תושבי עזה למדינות שיסכימו לקלוט אותם. זהו אינטרס ביטחוני ראשון במעלה, ואנחנו מצפים שכל חברי הבית יתמכו בהצעה החשובה הזו."
חשוב לציין כי הצעת החוק המהפכנית הזאת באה על רקע פגישתו הקרובה של נתניהו עם הנשיא טראמפ, שכזכור הציע בעצמו הגירה המונית של תושבי עזה, למצרים וירדן.






















חבל על הכסף. לזרוק אותם ושיגידו תודה שלא לוקחים להם את כל כספם ונכסיהם כמו שהם עשו ליהודים שבארצותיהם.
למה להציע סל סיוע אם ידיו של טראמפ כבר בוחשות בעסק?
לא כדאי לחכות?
למה להציע סל, בא נשמע אץ הפתרון של טראמפ
הגירה מרצון או מששון
אין מצב שאנחנו חיים בשכנות מעבר לגבול עם עם של רוצחים מעריצי רוצחים ומעודדים רצח
אין דבר כזה עזה יותר
50 שנות טרור חייבות להגיע לסיומם
צריך לתת לחצי מליון לצאת החוצה, ואז את החוק הזה לפעימה השניה.
שום סל סיוע שהמחבלים שלהם ישלמו להם, אם יש כסף למדינה לא חסר למי לתת- אנחנו נחנקים מהיוקר והם יקבלו סיוע …להטביע אותם בים.