לאחר שהליכוד הדיח את ח"כ יולי אדלשטיין מראשות ועדת חוץ וביטחון לפני מספר שבועות, בעקבות שינויים שערך בחוק הגיוס עליו הוסכם, בקואליציה שוקלים כעת לבצע צעד נוסף.
על פי הפרסום בערוץ 14, התוכנית היא להדיח את אדלשטיין מחברות בוועדת החוץ והביטחון לחלוטין, ולהחליפו בחבר כנסת אחר. הסיבה המרכזית לכך היא החשש שיצביע נגד עמדת הקואליציה בהצבעות המכריעות על חוק הגיוס.
המהלך הזה קורה לאחר שועדת החוץ והביטחון פתחה אתמול (שלישי) מחדש את דיוני החוק, לראשונה בהובלת היו"ר החדש בועז ביסמוט. במהלך הדיון נרשמו חילופי דברים חריפים בין חברי הוועדה מהקואליציה ומהאופוזיציה, וכן מפעילי מחאה משני צידי המתרס.





















ברוך השם
חייבים להדיח אותו כמה שאפשר, לקיים הפסוק 'וכל קרני רשעים אגדע, תרוממנה קרנות צדיק' (אפילו שלא נראה שהדחתו יעזור משהו, כיון שהכל תלוי ברצון האמיתי של נתניהו, שעושה את עצמו כנאמן לחרדים) ,
הכל תלוי ברצון הבורא בלבד!!! דור דור ונסיונותיו
"הכל תלוי ברצון האמיתי של נתניהו" ע"ז בתפארתו
נכון הכל תלוי בנתנ יה ו הוא האינדוקרינציה של ה בעולם.
צודק, ככה מתנהלת דמוקרטיה למופת.
ללא סתימת פיות וזכות הבעת דיעה רחבה ככל שמאפשר ראש הממשלה 🤣
מספיק! להכריז עליו כפורש