יושב ראש מפלגת דגל התורה, חבר הכנסת משה גפני, קיים הערב סבב פגישות ממושך ודרמטי בבתיהם של מרנן ורבנן חברי מועצת גדולי התורה של התנועה.
הביקור המקיף מגיע על רקע ההתפתחויות הפוליטיות המואצות של הימים האחרונים, ובראשן ההוראה שניתנה להצביע בעד החוק לפיזור הכנסת ולהוביל להקדמת הבחירות בישראל
במהלך הערב הגיע חבר הכנסת גפני למעונם של מרן ראש הישיבה הגאון רבי דב לנדו שליט"א, מרן ראש הישיבה הגאון רבי משה הלל הירש שליט"א, ומרן ראש הישיבה הגאון רבי מאיר צבי ברגמן שליט"א.
כמו כן, נועד יושב ראש התנועה עם חברי המועצה הנוספים, מרן ראש הישיבה הגאון רבי ברוך דב פוברסקישליט"א מרן ראש הישיבה הגאון רבי שרגא שטיינמן שליט"א, ומרן הגאון רבי יצחק זילברשטיין שליט"א.
בפגישות הסגורות הציג חבר הכנסת גפני בפני גדולי הדור את מכלול הסוגיות הפוליטיות והציבוריות הניצבות כעת על הפרק, ודן עמם באריכות בנושאים הגורליים העומדים על סדר יומה של היהדות החרדית בעת הזו.
בין היתר, נבחנו המשמעויות האסטרטגיות של פירוק השותפות הנוכחית בקואליציה, היערכות המפלגה לקראת מערכת הבחירות המסתמנת, והדרכים לשימור מעמדם של בני הישיבות ועולם התורה נוכח אתגרי השעה.
בסביבתו של חבר הכנסת גפני מבהירים כי מדובר במהלך נרחב ומתואם. בימים הקרובים צפוי יושב ראש דגל התורה להמשיך בסבב ולהגיע למעונם של שאר חברי מועצת גדולי התורה שליט"א.
וזאת במטרה לגבש עמדה הנהגתית אחידה, ברורה ומחייבת לקראת ההצבעות המכריעות במליאת הכנסת בהמשך השבוע.

























