צילום: דוברות כבאות והצלה מחוז מרכז
בולען נפער הבוקר (שני) בחנייה של בניין מגורים ברחוב סמטת הדרור בהוד השרון. לוחמי האש שהוזעקו לזירה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד החליטו להתחיל בפינוי הדיירים שמתגוררים בבניינים הסמוכים – כצעד מניעתי. העייריה ומהנדסים מטעמה עורכים בדיקות על מנת לברר את הנסיבות לאירוע החריג.
מדוברות כבאות והצלה לישראל, מחוז מרכז נמסר כי מדובר בבולען בחניון מינוס 1 ככל הנראה כתוצאה מעבודות סמוך לבניין. צוות של יחידה לחילוצים מיוחדים נמצא במקום. החל פינוי של שני בניינים סמוכים.
לאחר בדיקה של הקונסטרוקטור של המבנה התגלה שהוסרו מספר קורות שמחזיקות את המבנה, יש סכנה לקריסת המבנה דיירי הבניין מפונים. סגן מפקד תחנת השרון סגן תפסר אלי פילו נוכח במקום.





















לצערינו בציבור החרדי לא מפרסמים ורק משתיקים, הסיפור לפני כמה חודשים כמעט נהרגה תושבת אלעד שנפלה בתוך בולען שנפתח בכניסה לבניין שלה, בעצם כל הבנין היה בסכנה.